- 9,212
- 6,289
- 113
atleticonun teknık direktörüne acıdım adam tiyatro yapacam diye gıcını yırttı 
GS fbye verilir o tür penaltılarBuz gibi penaltıyı vermedi lan
İzlemedim ogle demis millet forumlarda bakmam lazim eve gidince dostGS fbye verilir o tür penaltılar
Penaltıyla alakası yok
İşin gırgırındayız yoksa tahminlerinin gelme olasılıgı +%60 öyle tahminler normal gelmesiAdama laf ediyonuz da 2 gündür banko dedigi maçlar geldi 😅
Yarın oynarız gelmez bu kez yine laf ederizAdama laf ediyonuz da 2 gündür banko dedigi maçlar geldi 😅
temas bıle yok ne penaltısı arsenalın ılk penaltısını cogu hakem vermezBuz gibi penaltıyı vermedi lan
Arsenal in yaptığı salt defans değil. Arsenal farklı bir şey oynuyor. Sadece duran top üzerinden skor yapma üzerine kurgulanmış oyun. Onun dışında full pres ve saha içi kaymalar. Elit olmayan hiçbir takım arsenale gol atamaZPenaltılar olmasa gol bile göremezdiniz bu maçta. Savunmayı önceleyen futbol sitiline sahip iki takım maç yaptı. Umarım Arsenal liginde şampiyon da olamaz. Defans ağırlıklı futbol anlayışının başarılı olmasına ayar oluyorum. Adil gelmiyor
zaten cıty aldı kokuyu bırakmaz artıkPenaltılar olmasa gol bile göremezdiniz bu maçta. Savunmayı önceleyen futbol sitiline sahip iki takım maç yaptı. Umarım Arsenal liginde şampiyon da olamaz. Defans ağırlıklı futbol anlayışının başarılı olmasına ayar oluyorum. Adil gelmiyor
Arsenal taraftarları kornerlerde bile penaltı olmuş gibi heyecanlanıyorlar. Böyle bir eziklik olabilir mi. Şampiyon olmasın zatenzaten cıty aldı kokuyu bırakmaz artık
Yavaş dosesinler. Öyle elini kolunu sallaya sallaya gol atılmaz. Oynasınlar bakalım taş gibi Atletico ve Arsenal savunmasıyla görelim.Futboldan uzak aşağılık 2 takım şampiyonlar liginde yarı final yaptı bunlardan birisi ister istemez finalist olacak ya psg ya da bayern bunlardan birisine finalde en az 4 tane döşeyecek işte o zaman keyif alacağım
Madara ederler madara atl veya arsenal farketmez dünkü 2 takima sen normal takim diyemezsinYavaş dosesinler. Öyle elini kolunu sallaya sallaya gol atılmaz. Oynasınlar bakalım taş gibi Atletico ve Arsenal savunmasıyla görelim.
Üzülerek söylüyorum ki Arsenal alabilir kupayı dostMadara ederler madara atl veya arsenal farketmez dünkü 2 takima sen normal takim diyemezsin
Evi inlettim Bayern psg bu 2 takımda savunmaları delik deşik ederler en güzel örneği gecen sene ki final maci oldu bu takımlara 1 gol atsınlar mac farka gider olisie kane diaz krava dembele bunlar insan değil puahaÜzülerek söylüyorum ki Arsenal alabilir kupayı dost