Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Tahmin Atl. Madrid & Arsenal 2.5 Alt

lakelos

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
9,219
6,304
113
atleticonun teknık direktörüne acıdım adam tiyatro yapacam diye gıcını yırttı :D

blanks

Elbistanlı ރ
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,904
1,488
113
Futboldan uzak aşağılık 2 takım şampiyonlar liginde yarı final yaptı bunlardan birisi ister istemez finalist olacak ya psg ya da bayern bunlardan birisine finalde en az 4 tane döşeyecek işte o zaman keyif alacağım

mustafa02219

ــــہـ٨ــــــ
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,474
2,023
113
Vay arkadaş predictorde 1 1 yaptım tuttu kupon yapsam gelmez

blackzero

O Jaleye söyle daha benim gibi delikanlı tanımamış
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,410
3,795
113
Penaltılar olmasa gol bile göremezdiniz bu maçta. Savunmayı önceleyen futbol sitiline sahip iki takım maç yaptı. Umarım Arsenal liginde şampiyon da olamaz. Defans ağırlıklı futbol anlayışının başarılı olmasına ayar oluyorum. Adil gelmiyor

Bernardo1

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,108
2,861
113
Penaltılar olmasa gol bile göremezdiniz bu maçta. Savunmayı önceleyen futbol sitiline sahip iki takım maç yaptı. Umarım Arsenal liginde şampiyon da olamaz. Defans ağırlıklı futbol anlayışının başarılı olmasına ayar oluyorum. Adil gelmiyor
Arsenal in yaptığı salt defans değil. Arsenal farklı bir şey oynuyor. Sadece duran top üzerinden skor yapma üzerine kurgulanmış oyun. Onun dışında full pres ve saha içi kaymalar. Elit olmayan hiçbir takım arsenale gol atamaZ

Yaritza

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
895
279
63
Final için son 90 dakika 🥳

Ekran görüntüsü 2026-04-30 000636.png

slkbu123

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,354
1,090
113
zaten cıty aldı kokuyu bırakmaz artık

iben100

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
660
525
93
Futboldan uzak aşağılık 2 takım şampiyonlar liginde yarı final yaptı bunlardan birisi ister istemez finalist olacak ya psg ya da bayern bunlardan birisine finalde en az 4 tane döşeyecek işte o zaman keyif alacağım
Yavaş dosesinler. Öyle elini kolunu sallaya sallaya gol atılmaz. Oynasınlar bakalım taş gibi Atletico ve Arsenal savunmasıyla görelim.

Erhan2121

Nefsini ıslah etmeyen başkasını ıslah edemez ..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
48,577
53,329
113
Yavaş dosesinler. Öyle elini kolunu sallaya sallaya gol atılmaz. Oynasınlar bakalım taş gibi Atletico ve Arsenal savunmasıyla görelim.
Madara ederler madara atl veya arsenal farketmez dünkü 2 takima sen normal takim diyemezsin

Erhan2121

Nefsini ıslah etmeyen başkasını ıslah edemez ..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
48,577
53,329
113
Üzülerek söylüyorum ki Arsenal alabilir kupayı dost
Evi inlettim Bayern psg bu 2 takımda savunmaları delik deşik ederler en güzel örneği gecen sene ki final maci oldu bu takımlara 1 gol atsınlar mac farka gider olisie kane diaz krava dembele bunlar insan değil puaha

blanks

Elbistanlı ރ
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,904
1,488
113
Çok uzağa gitmeye gerek yok kirve bu adamlar 2 tane Arsenalı sahaya koy kevgire çevirir
IMG_1551.jpeg