- 6,968
- 2,117
- 113
Ne saçmalıyorsun kardeş
Kardeşim merak etme sen herhangi bir sorundan muafsın .Arkadaşlar uzun bir olay anlatmak kafanızı şişirebilir.
Avukatla görüşme sırasında sinirlerime hakim olamadım.
Bu ilk görüşme değil.
Telefonda çok ağır küfürler ettim, kendisi suratıma kapattı bir şey demeden
Ondan sonrada aramadı sizce birşey çıkarmı.
İfade vermek zorunda falan kalır mıyım.
Tatile gideceğim bir arkadasla aklım orada kalıyor.
Birşey olmaz kapatmış gecmisdjrArkadaşlar uzun bir olay anlatmak kafanızı şişirebilir.
Bu ilk görüşme değil.
Geçti gitti on yıl oldu zaten açsa açardı illa ama dediğin gibi para cezası dan farklı bişey olmazdı.Dava açarsa 3 aydan 2 yıla kadar hapis ama ceza düşük olduğu için idari para cezasına çevirirler
Matkap kardeşim geçmiş olsun, adamların amacı borcu tahsil etmek böyle durumlarda küfür , tehdit vs durumu olabiliyor istemeden de olsa, olay çok farklı yerlere gitmediği sürece sorun çıkacağını zannetmem. Borçlu adamın psikolojisi sıkıntı olur onlarda bunu biliyor. Çokta kafaya takma derim, tekrar arama vs olursa durumunu anlat kusura bakmayin vs de birşey çıkmaz.Arkadaşlar uzun bir olay anlatmak kafanızı şişirebilir.
Bu ilk görüşme değil.
Dava açsa bile " arayanı dolandırıcı olarak düşündüm, bende kayıtlı değil, tanımıyordum " dersin, geçer gider, birşey olmaz.Arkadaşlar uzun bir olay anlatmak kafanızı şişirebilir.
Bu ilk görüşme değil.
Arayıp ödeme talep etmiştir en fazla ne gibi rahatsız edecek onu anlamadım.seni arayıp rahatsız ettiyse bi bok olmaz
Bu eleman dümdüz sapık zaten toplum içinde dolaşması sıkıntı. Ciddi ciddi cevap yazanlar ya bilmiyor yada unuttularla bu mala inaniyor musunuz ya sürekli böyle saçma salak konular açıyor
Bizim bir arkadaş küfür etti 10 sene 5 ay aldıArkadaşlar uzun bir olay anlatmak kafanızı şişirebilir.
Bu ilk görüşme değil.
Kemal 12 sene 10 ay Yaz kızım MelahatGeçti gitti on yıl oldu zaten açsa açardı illa ama dediğin gibi para cezası dan farklı bişey olmazdı.
Hts kayıtları diye birşey var. Nasıl birşey çıkmazBirşey çıkmaz
Bu ülkede Bebek katillerine çocuk katillerine ceza verilmiyor avukata küfürden hiçbir skm çıkmazHts kayıtları diye birşey var. Nasıl birşey çıkmaz
Görevi sırasında edilirse memura hakaret gibi de işlem yapabilirTürkiye'de küfür etmenin cezası, Türk Ceza Kanunu (TCK) m.125 uyarınca 3 aydan 2 yıla kadar hapis veya adli para cezasıdır. Sosyal medya (DM, Whatsapp vb.) üzerinden işlenen küfür/hakaret suçlarında da benzer cezalar uygulanır. Genellikle ilk suçta adli para cezasına çevrilir. suç duyurusu bulunursa hakkında olacak işlem
arayıp ödeme istemiştir haklısın sonra cevap tatmin etmeyince üstelemiştir , olamaz mı?Arayıp ödeme talep etmiştir en fazla ne gibi rahatsız edecek onu anlamadım.