- 329
- 157
- 43
Boğuşacak tek adam dediğin kimdi kanka merak ettimadamlar zaten fizikli kapalı oynuyor boğusacak tek adamı çıkarıyor kerem oyunda kalıyor şaka gibi
Boğuşacak tek adam dediğin kimdi kanka merak ettimadamlar zaten fizikli kapalı oynuyor boğusacak tek adamı çıkarıyor kerem oyunda kalıyor şaka gibi
2-0 yenilip hala defans orta saha alıyor forvetsiz bitirdik oe yüzünden maçıDenizle can olmalıydı
dostum otur bızım cocukları ızle bana cevap vermeSen kendi ülkene cacık diyecen he yol al
Adam gibi eleştir küfür etme o formanın üstünde bayrak var küfür edersen cevabını alırsındostum otur bızım cocukları ızle bana cevap verme
Kardeş seni getirelim takımın başına forumlarda harcanmagörünüşte tek pas ıspanya taktıgı. yapmaya calısan bı turkıye ama bılmıyolarkı o ıspanyadakı her ayak bıtırıcı top cevırmeyle bu ısler olmuyo hoca
benım formayada bayragada allahada saygım sonsuz benım sozum o formayı sırtına gecırıp reklamlarda aslan kesılıp maça gelince sıçan kesilen futbolcu müsbettelerineAdam gibi eleştir küfür etme o formanın üstünde bayrak var küfür edersen cevabını alırsın
takımın basına gelmezzdımde bi sol acıgını alırdım bakKardeş seni getirelim takımın başına forumlarda harcanma
Şikeci demenden belli cacık demenden belli ne kadar saygılı olduğunbenım formayada bayragada allahada saygım sonsuz benım sozum o formayı sırtına gecırıp teklamlarda aslan kesılıp maça gelince sıçan kesilen futbolcu müsbettelerine
Sen hatta cumhurbaşkanı ol zaten her konudan anlıyorsuntakımın basına gelmezzdımde bi sol acıgını alırdım bak
sayın cumhurbaskanım dıyeceksın /)Sen hatta cumhurbaşkanı ol zaten her konudan anlıyorsun
Sen o ettiğin küfürle bişey olamazsınsayın cumhurbaskanım dıyeceksın /)
Senin gibi herbokologlar ve sıkıştımı kutsalına küfredenler oldukça bu ülke yol almazya kardesım lütfen suzarmısın sen anlıyonya fıtboldan attır mıllı gurutumuzada izleyelım golleri
Futboldan anladığın kadar! Önce düzgün yazmayı öğrenya kardesım lütfen suzarmısın sen anlıyonya fıtboldan attır mıllı gururumuzada izleyelım golleri
anlıyosan sorun yok demektirFutboldan anladığın kadar! Önce düzgün yazmayı öğren
Daha Türkçeyi doğru kullanmıyorsun ahkam kesiyorsun Türk milli takımı hakkında senin vasfını ne forumda boş yapmaktan başkaanlıyosan sorun yok demektir![]()
Sakın ol kuralSenin gibi herbokologlar ve sıkıştımı kutsalına küfredenler oldukça bu ülke yol almaz