Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Anket Avustralya & Türkiye Maçı İzleyecek Misiniz

Maçı İzleyecekmisiniz?

• Evet

Kullanılan: 157 70.4%
  • Hayır

Kullanılan: 66 29.6%

• Kullanılan toplam oy
    223
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Stncl

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
8,548
8,223
113
Bravo bızım cocuklar 1de 0 kalan 2 maçtada 0 cekersek evinizdesınız baya oldu donun artık yorduk sızıde oralara kadar ama kb yın artık

Baronizm

......
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
12,120
7,744
113
Bana bu maçı izlemeyen geydir diyen eleman uykusuzluğumu geri versin

anl94

Relaxx🤙
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
2,903
2,095
113
Bizim futbolcular da sadece bol keseden atmak var. Tam bir rezil takım. 1 tane gol atamadılar. Gruptan cıksın öpsün başına koysun. Abd 4 5 sallar

anl94

Relaxx🤙
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
2,903
2,095
113
Bütün kuponlarımın içine sıçtı türkiye. La havlee

Stncl

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
8,548
8,223
113
Daha Türkçeyi doğru kullanmıyorsun ahkam kesiyorsun Türk milli takımı hakkında senin vasfını ne forumda boş yapmaktan başka
senın gıbı o rol senın bu rol benım yapmıyom geldım burda takımı elestırıyom napacadık aslanlar ıyı oynadınız olmadımı dıyecektım

TheNightMare

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
47,021
9,421
113
2. Yarı tek kale oynadık atamadık inş Paraguayi yeneriz

makina123

Marka Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
22,805
29,187
113
ee çakmıslar demedık mı sabahın korunde bunlar için uykudan mı uyanilir 😂
maç bitti yarın halk işe topçular partiye

eminehawk

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
11,141
6,418
113
Bravo bızım cocuklar 1de 0 kalan 2 maçtada 0 cekersek evinizdesınız baya oldu donun artık yorduk sızıde oralara kadar ama kb yın artık
Onlar döner sen dert etme seni ilkokula yeniden yazdıralımda okuma yazmayı öğren

eminehawk

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
11,141
6,418
113
senın gıbı o rol senın bu rol benım yapmıyom geldım burda takımı elestırıyom napacadık aslanlar ıyı oynadınız olmadımı dıyecektım
Seninki eleştiri değil ülkenin takımını şikeyle suçlayacak kadar karaktersizlik

salvadore

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,559
851
113
Avustralya hem kapanıp hemde bize kontradan 2 gol attı vay be . Son 2 maçı alır gruptan çıkarız bence bu maç nazar boncuğu olsun. Göreceksiniz.

Stncl

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
8,548
8,223
113
Olamam kural adam küfür kıyamet gidiyor mili takıma şikeci diyor olamam eleştir ama hakaret etme kim oluyor da bu hakkı buluyor
olum sen ne bos adamsın lan adam benım asgerı ucret aldıgım ulkede mılyon dolarlarla oynayacak cebını dolduracak eee ben ıkı hakarrt edınce mılı takıma şikecı dıyomusum senın gıbılerın yuzunden anası s… turkıyenın öngürü yok sende

eminehawk

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
11,141
6,418
113
olum sen ne bos adamsın lan adam benım asgerı ucret aldıgım ulkede mılyon dolarlarla oynayacak cebını dolduracak eee ben ıkı hakarrt edınce mılı takıma şikecı dıyomusum senın gıbılerın yuzunden anası s… turkıyenın öngürü yok sende
Asgari ücreti git başkalarına sor ama o yürek yoktur sende

Stncl

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
8,548
8,223
113
Elenmedik kural daha 2 maç var
he he alırsın cıkarsın ben sana dıyorum dırek 9 puansın cıktın gelecek takıma du futbolla napacaksın ha gelecek takımlar avusturalya deıl sadece bana bununcevabjnı ver yeter

ZamparanınOlumu

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,805
1,368
113
Everest 85 dk bize keremi izlemeye mahkum eden montellayi tebrik ediyorum. Bir sonrakiler maç ta yüzde 90 aynı kadro çıkacak ve aynı rezil futbolu oynayacağız.

eminehawk

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
11,141
6,418
113
Mesajında ortada şikeci mesajın.Bu ülkede cebini başka türlü dolduranlara sesiniz çıkmaz

Hayat1kumar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
113,420
63,450
113
Adamlar fizikli hepsi yapililar bizimkiler arda ferdi yunus hepsi yapisiz mucadele edemediler.ilk yari cok kotuyduk be yoksa mac boyle olmazdi.adamlar geldiler attilar geldiler attilar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...