- 8,548
- 8,223
- 113
Bravo bızım cocuklar 1de 0 kalan 2 maçtada 0 cekersek evinizdesınız baya oldu donun artık yorduk sızıde oralara kadar ama kb yın artık
Olamam kural adam küfür kıyamet gidiyor mili takıma şikeci diyor olamam eleştir ama hakaret etme kim oluyor da bu hakkı buluyorSakın ol kural
senın gıbı o rol senın bu rol benım yapmıyom geldım burda takımı elestırıyom napacadık aslanlar ıyı oynadınız olmadımı dıyecektımDaha Türkçeyi doğru kullanmıyorsun ahkam kesiyorsun Türk milli takımı hakkında senin vasfını ne forumda boş yapmaktan başka
Onlar döner sen dert etme seni ilkokula yeniden yazdıralımda okuma yazmayı öğrenBravo bızım cocuklar 1de 0 kalan 2 maçtada 0 cekersek evinizdesınız baya oldu donun artık yorduk sızıde oralara kadar ama kb yın artık
Elendik kural2. Yarı tek kale oynadık atamadık inş Paraguayi yeneriz
Seninki eleştiri değil ülkenin takımını şikeyle suçlayacak kadar karaktersizliksenın gıbı o rol senın bu rol benım yapmıyom geldım burda takımı elestırıyom napacadık aslanlar ıyı oynadınız olmadımı dıyecektım
Elenmedik kural daha 2 maç varElendik kural
olum sen ne bos adamsın lan adam benım asgerı ucret aldıgım ulkede mılyon dolarlarla oynayacak cebını dolduracak eee ben ıkı hakarrt edınce mılı takıma şikecı dıyomusum senın gıbılerın yuzunden anası s… turkıyenın öngürü yok sendeOlamam kural adam küfür kıyamet gidiyor mili takıma şikeci diyor olamam eleştir ama hakaret etme kim oluyor da bu hakkı buluyor
Asgari ücreti git başkalarına sor ama o yürek yoktur sendeolum sen ne bos adamsın lan adam benım asgerı ucret aldıgım ulkede mılyon dolarlarla oynayacak cebını dolduracak eee ben ıkı hakarrt edınce mılı takıma şikecı dıyomusum senın gıbılerın yuzunden anası s… turkıyenın öngürü yok sende
he he alırsın cıkarsın ben sana dıyorum dırek 9 puansın cıktın gelecek takıma du futbolla napacaksın ha gelecek takımlar avusturalya deıl sadece bana bununcevabjnı ver yeterElenmedik kural daha 2 maç var
Mesajında ortada şikeci mesajın.Bu ülkede cebini başka türlü dolduranlara sesiniz çıkmazolum sen ne bos adamsın lan adam benım asgerı ucret aldıgım ulkede mılyon dolarlarla oynayacak cebını dolduracak eee ben ıkı hakarrt edınce mılı takıma şikecı dıyomusum senın gıbılerın yuzunden anası s… turkıyenın öngürü yok sende
nıye baskasına soracam benım maaşımdan vergı verılmıyomu bu adamlaraAsgari ücreti git başkalarına sor ama o yürek yoktur sende