- 11,132
- 6,402
- 113
Sen izleme şikecileri! Boş yere yorma kendinihe he alırsın cıkarsın ben sana dıyorum dırek 9 puansın cıktın gelecek takıma du futbolla napacaksın ha gelecek takımlar avusturalya deıl sadece bana bununcevabjnı ver yeter
Sen izleme şikecileri! Boş yere yorma kendinihe he alırsın cıkarsın ben sana dıyorum dırek 9 puansın cıktın gelecek takıma du futbolla napacaksın ha gelecek takımlar avusturalya deıl sadece bana bununcevabjnı ver yeter
Önce seni yönetenlere sornıye baskasına soracam benım maaşımdan vergı verılmıyomu bu adamlara
Senin vergini daha kimler cukkalıyorda sen topçulardan çıkarıon hırsınınıye baskasına soracam benım maaşımdan vergı verılmıyomu bu adamlara
o sesı cıkmyanda senın gıbıler bak ben kötü mılli takım dıyom hala takımı savunacam dıye ugrasıyon sen bu takımı yenemıyosan kımı yenecen ya andorra moldovayımıMesajında ortada şikeci mesajın.Bu ülkede cebini başka türlü dolduranlara sesiniz çıkmaz
siz neyin kavgasını ediyorsunuz dostum avustralya milli takımı basın açıklamasında da çok daha tecrübeli olduklarını ve rahat kazanacaklarını söylemişti burası global arena öyle luxemburgla gallerle oynamaya benzemez kazanamazsınolum sen ne bos adamsın lan adam benım asgerı ucret aldıgım ulkede mılyon dolarlarla oynayacak cebını dolduracak eee ben ıkı hakarrt edınce mılı takıma şikecı dıyomusum senın gıbılerın yuzunden anası s… turkıyenın öngürü yok sende
brnı yöneten önce allah sonra kendımım kula kul olanın Allah belasını versın haydr yallah senle ugrasamıycamÖnce seni yönetenlere sor
Benim sesim yeterince çıkıyor ama hiç bir zamanda ülkeme şikeci demiyorum kötü demek başka bizim cacıklar şike var demek başkao sesı cıkmyanda senın gıbıler bak ben kötü mılli takım dıyom hala takımı savunacam dıye ugrasıyon sen bu takımı yenemıyosan kımı yenecen ya andorra moldovayımı
Lafı başka yerinden anlama bu ülkenin başında senin asgari ücretini belirleyenlere sesin çıkmazda burda işkembeden sallarsın ancabrnı yöneten önce allah sonra kendımım kula kul olanın Allah belasını versın haydr yallah senle ugrasamıycam
ya kardesım sunu söyleyebılırmıyız mıllı takım yetersız deıl çok yetersız bızım cocuklar olmamıs nokta öylemı deılmı sadece bunun cevabını verLafı başka yerinden anlama bu ülkenin başında senin asgari ücretini belirleyenlere sesin çıkmazda burda işkembeden sallarsın anca
Yetersiz demek başka bişey hakaret başka bişey noktaya kardesım sunu söyleyebılırmıyız mıllı takım yetersız deıl çok yetersız bızım cocuklar olmamıs nokta öylemı deılmı sadece bunun cevabını ver
yetersız bıttı benım drdım saygısızlık haın vs deıl hakkını verecek mıllı takım dedımı oyna bes ye sesım cıkmaz bu futbolla olmazYetersiz demek başka bişey hakaret başka bişey nokta
avusturalya kım la forvete denızı ardayı 10 numara alsaydı alırdık bu macı tamamen hoca hatası avusturalya 1 puan bıle alamaz kalan maclardasiz neyin kavgasını ediyorsunuz dostum avustralya milli takımı basın açıklamasında da çok daha tecrübeli olduklarını ve rahat kazanacaklarını söylemişti burası global arena öyle luxemburgla gallerle oynamaya benzemez kazanamazsın
Yok be dost daha var şansımız inanıyorum ben en kötü 3. Çıkarız gruptanElendik kural
3. Ler çıkmıyor kiYok be dost daha var şansımız inanıyorum ben en kötü 3. Çıkarız gruptan