Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Anket Avustralya & Türkiye Maçı İzleyecek Misiniz

Maçı İzleyecekmisiniz?

• Evet

Kullanılan: 157 70.4%
  • Hayır

Kullanılan: 66 29.6%

• Kullanılan toplam oy
    223
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Stncl

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
8,548
8,223
113
Mesajında ortada şikeci mesajın.Bu ülkede cebini başka türlü dolduranlara sesiniz çıkmaz
o sesı cıkmyanda senın gıbıler bak ben kötü mılli takım dıyom hala takımı savunacam dıye ugrasıyon sen bu takımı yenemıyosan kımı yenecen ya andorra moldovayımı

makina123

Marka Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
22,805
29,187
113
olum sen ne bos adamsın lan adam benım asgerı ucret aldıgım ulkede mılyon dolarlarla oynayacak cebını dolduracak eee ben ıkı hakarrt edınce mılı takıma şikecı dıyomusum senın gıbılerın yuzunden anası s… turkıyenın öngürü yok sende
siz neyin kavgasını ediyorsunuz dostum avustralya milli takımı basın açıklamasında da çok daha tecrübeli olduklarını ve rahat kazanacaklarını söylemişti burası global arena öyle luxemburgla gallerle oynamaya benzemez kazanamazsın

eminehawk

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
11,141
6,418
113
o sesı cıkmyanda senın gıbıler bak ben kötü mılli takım dıyom hala takımı savunacam dıye ugrasıyon sen bu takımı yenemıyosan kımı yenecen ya andorra moldovayımı
Benim sesim yeterince çıkıyor ama hiç bir zamanda ülkeme şikeci demiyorum kötü demek başka bizim cacıklar şike var demek başka

eminehawk

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
11,141
6,418
113
brnı yöneten önce allah sonra kendımım kula kul olanın Allah belasını versın haydr yallah senle ugrasamıycam
Lafı başka yerinden anlama bu ülkenin başında senin asgari ücretini belirleyenlere sesin çıkmazda burda işkembeden sallarsın anca

Stncl

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
8,548
8,223
113
Lafı başka yerinden anlama bu ülkenin başında senin asgari ücretini belirleyenlere sesin çıkmazda burda işkembeden sallarsın anca
ya kardesım sunu söyleyebılırmıyız mıllı takım yetersız deıl çok yetersız bızım cocuklar olmamıs nokta öylemı deılmı sadece bunun cevabını ver

eminehawk

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
11,141
6,418
113
ya kardesım sunu söyleyebılırmıyız mıllı takım yetersız deıl çok yetersız bızım cocuklar olmamıs nokta öylemı deılmı sadece bunun cevabını ver
Yetersiz demek başka bişey hakaret başka bişey nokta

Stncl

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
8,548
8,223
113
herkeze hayırlı sabahlar

slkbu123

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,621
1,199
113
siz neyin kavgasını ediyorsunuz dostum avustralya milli takımı basın açıklamasında da çok daha tecrübeli olduklarını ve rahat kazanacaklarını söylemişti burası global arena öyle luxemburgla gallerle oynamaya benzemez kazanamazsın
avusturalya kım la forvete denızı ardayı 10 numara alsaydı alırdık bu macı tamamen hoca hatası avusturalya 1 puan bıle alamaz kalan maclarda

dsezgin

Dili Yok Kaderin
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,669
1,352
113
Kalkmamak la doğru karar vermişim bu takım fos 0 çeker gelir gol bile atamaz. Saçlara şekil vermeye reklamlarda oynamaya devam

tusubana33

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,363
2,888
113
İDDİA oynamayın oynattırmayin. DÜNYA KUPASI insanların son kuruşuna kadar almaya yönelik olan bir sistemdir. Liglerde 1 sezon hep aldılar yetmedi şimdi dünya kupasında alıyorlar. Maçlarda gol olmuyor. Zevk yok adamlar geride olsa bile yerden kalkmıyor. Sistem oynayın 5 oranlara atın 1.5 alt ms1 falan. Bu oyunu yeni sezonda herkes bırakır umarım

vado90

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Biletci Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
12,680
5,091
113
Oynayacakları topu seveyim Avustralya ya da yenilinmez vallahi ikinci yarıyı izlemedim valla sabah değil akşam da olsa izlemezdim bı kontra oldu adamlar gol attı zaten biz bir bok yapamadik

Baronizm

......
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
12,120
7,744
113
Bugünde saat 6 da rezalete bak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...