Gönder yahu herkesin selfiesi var markajda26k dost ne yapayım diyorsun
İkametgah da istiyorGönder yahu herkesin selfiesi var markajda
Sitelerin çoğu istiyorİkametgah da istiyor
Kosova'yı da şansa eledik500 binlik nüfusu olan kosavayı yenip büyük bir iş başardığını zannetmek ahmaklıktı kaldıki Kosova çok gol kaçırdı neyse bu hoca işin gerçeği üst kılasman hoca değil bilgisi bu kadar bunları milli takıma getiren mütahitler utansın
85 e kadar tuttun hadi niye değiştiriyon dimiValla yazıp yazıp siliyorum ya montellaya yazar montellaya yazar keremi o sahada 85 dakika tutan montellaya yazar
Düzgün konuş o da bir insan. Futbol için milletin anasını bacısını karıştırma.Bu can uzunu anasıyla mı yakaladı yatakta acaba bu İtalya’n has forvet yerine kanat oynatıyor
Özeti izledim de pek yakışacak oyun oynamamış Türkiye umarım diğer maçlarda başarılı olurAslında iyi oynadık fakat zinciri kıramadık
Ya dostum boşversene sankk diğerleri kirliydiBu cocuklar gencecik ve tertemiz ahlaklı çocuklar hiç önemli değil skorun ne olduğu daha iyisi olabilir miydi evet keyif almaya bakalım mutlaka sonuç
birader tertemiz ahlaklı ne futbolcu bunlar cami hocası mı aq kaç milyon katılma bedelini cukkaladılar villalarını aldılar bedavadan ahlaklarını seveyim bu nasıl bi bakış açısı siz nerenin sorunlususunuzBu cocuklar gencecik ve tertemiz ahlaklı çocuklar hiç önemli değil skorun ne olduğu daha iyisi olabilir miydi evet keyif almaya bakalım mutlaka sonuç