Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

⚽️Futbol Avustralya & Türkiye Maçı Yorum

hürsultan

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,406
1,272
113
Kerem aktürkoglu 2 dk sahadan cikmaliydi. Valla aşırı baskidan tam arkda çok açık veriyoruz bu kadar riske gerek yok cümlesini yeğnime kurdum 2 dk sonra gol oldu . Kenan basta alınsa deniz gül oyinda olsa iyi olurdu orta aciyoruz kerem adamin belinde amhkyim

agasar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,671
1,425
113
500 binlik nüfusu olan kosavayı yenip büyük bir iş başardığını zannetmek ahmaklıktı kaldıki Kosova çok gol kaçırdı neyse bu hoca işin gerçeği üst kılasman hoca değil bilgisi bu kadar bunları milli takıma getiren mütahitler utansın
Kosova'yı da şansa eledik

Leoisa18

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
11,940
8,225
113
Valla yazıp yazıp siliyorum ya montellaya yazar montellaya yazar keremi o sahada 85 dakika tutan montellaya yazar

mamican66

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,510
2,590
113
Adamların stoperler 2 metre 1.50 keremle başlıyor forvette bu mal anasını skcek bu jenarasyonun İspanya 10 sıfır yenecekti bizi az daha bu grupta da bi tane mal vardı yok 22 yıl sonra gitmişiz de yok hoca iyi jenarasyon abartıymışta çok bilmişler vardı kosovayı eledi ilah ettiler başımıza 500 milyon euroluk milli takımsın ayıp amk

mamican66

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,510
2,590
113
Bu can uzunu anasıyla mı yakaladı yatakta acaba bu İtalya’n has forvet yerine kanat oynatıyor

safa61

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,077
2,246
113
Bu cocuklar gencecik ve tertemiz ahlaklı çocuklar hiç önemli değil skorun ne olduğu daha iyisi olabilir miydi evet keyif almaya bakalım mutlaka sonuç

nazmi11

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,722
2,510
113
Bu cocuklar gencecik ve tertemiz ahlaklı çocuklar hiç önemli değil skorun ne olduğu daha iyisi olabilir miydi evet keyif almaya bakalım mutlaka sonuç
Ya dostum boşversene sankk diğerleri kirliydi
Su iyimserlikten çıkıp gerçeklere odaklanmamiz lazım

Montella denen hıyarin yüzünden değilse ben birşey bilmiyorum

Bizim sadece arda kendi başına yenmesi gerekir Avustralya yi
Diğer maclarida izliyoruz

Kerem im bugjn hala forvet çıkmasını da aklım fikrim futbol adına hiçbir izahı yok

Barış oynar can oynar git cenk i al al ya başka oyuncu mu yok

Milli takımda irfan Kaan çağlar falan ne işi var
Yemim sabah uykuyu çok severim kalktım ama bu saatten sonra kesinlikle kalkmam futboldan soguttular

nazmi11

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,722
2,510
113
Biz hiçbir maçta favori falan değiliz amerikayi yenmek mucize Paraguay da zor geçmiş olsun
Bunlardan bir bok olmaz
Elin katar i kadar olamıyoruz

errayn

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,234
508
113
birader tertemiz ahlaklı ne futbolcu bunlar cami hocası mı aq kaç milyon katılma bedelini cukkaladılar villalarını aldılar bedavadan ahlaklarını seveyim bu nasıl bi bakış açısı siz nerenin sorunlususunuz

nothingman18

Romantik İsyankar !
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,510
1,010
113
Yanlış aday kadro yanlış ilk 11 fizik kalite berbat iki metrelik defansa Keremle 85 dakika devam etmek nedir Nutellaaaa forvetsiz milli takım mi olur Barış falan da iyi değildi bir tane gol pozisyonumuz yok nerdeyse yuhh..