Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling Barrios / Kasa 1k Hedef 10k

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hasim5454

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
17,275
10,108
113
Bu forumda 2020 deki rollere baktım ne kadar modern insanlar varmış forumda eniste sayi sayan adam bile yok hatta rol sahibi burasi gelirse sana odul atacam diyor adam sen kazan beni es gec diyor hatta valla nerden nereye geldi forum çok yazık
Benim kupon gitti ya son 15 dk 3 gol attılar yarım saat boş geçtiler 🤦🏻‍♂️ 7-1 bitti heralde

Erhan2121

Düşünüyorum o zaman varım.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
49,338
54,145
113
Neden laaa bir haftadır 1 tane cekim yapamadim pusula 100 spinden 2k çektim para bana bakıyor ben paraya:)
Pusula 140 lira verdi ayni oyunda o paraylan 500 spin çevirdim yanlış değilsem 1 defa oyuna almadi o paraya da nasil o kadar farm yaptım hiç anlamadım bile ama oyuna sokmadı puah

Enişte

Vergi Muhbiri
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
90,591
100,147
113
Bugun kemal konu acmis futbol alt bahsi 20 dakika da konuda msj sayına bak bi eniste ben gördüm şok oldum
Ya böyle bir ruh hastalığı yok
Kuruu atmaa kuruu
Yani bunu 1 kere yazarsın hadi 2 kere
Bütün roll aynı şeyi yazıyor
Bu deliliğin psikolojide de yeri yok bu apayrı bir kafa yani bunu kristal mristal de yaşatmaz

wasil

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
21,053
17,648
113
Pusula 140 lira verdi ayni oyunda o paraylan 500 spin çevirdim yanlış değilsem 1 defa oyuna almadi o paraya da nasil o kadar farm yaptım hiç anlamadım bile ama oyuna sokmadı puah
Laaa banada 157 verdi 6 betten salladım 3 spinde oyuna aldı 2k ödedi kaçtım hemen paranın hayrını göremedim siteye atamıyorum yapı kredi biseyler deniyor ama anlamadım

Malatyali44

Arif Efendi
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
21,880
18,048
113
Ya böyle bir ruh hastalığı yok
Kuruu atmaa kuruu
Yani bunu 1 kere yazarsın hadi 2 kere
Bütün roll aynı şeyi yazıyor
Bu deliliğin psikolojide de yeri yok bu apayrı bir kafa yani bunu kristal mristal de yaşatmaz
Ben bazen şaka yapınca dalgamı geçiyorsun sövdürtme yazıyorlar. Kurunun ciddiyetini anlayamadım bir türlü Enişte.

Erhan2121

Düşünüyorum o zaman varım.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
49,338
54,145
113
Laaa banada 157 verdi 6 betten salladım 3 spinde oyuna aldı 2k ödedi kaçtım hemen paranın hayrını göremedim siteye atamıyorum yapı kredi biseyler deniyor ama anlamadım
Sanal cuzdanin yokmu senin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...