- 21,053
- 17,648
- 113
Para beni büsbütün bozdu hesaplar blokelendi ne oldu anlamadım para geliyor siteye atamıyorum yapikredi limit koymisPara insanlığımızi bile bitirdi dost önce insanligimizi geri kazanalım
Para beni büsbütün bozdu hesaplar blokelendi ne oldu anlamadım para geliyor siteye atamıyorum yapikredi limit koymisPara insanlığımızi bile bitirdi dost önce insanligimizi geri kazanalım
Kurban seni çıkaramadım ben nick yeni mi değiştiurfalıyaam ezeldeen göynüm geçmezzz
Hangi dergah dost bizde zamanın da çok tarafa gittik oralardan buraya nasil düştüm hiç bir fikrim yokDergaha gel zihnini temizle arın dostum
Sende kara listedesin haberin olsun zindikPara beni büsbütün bozdu hesaplar blokelendi ne oldu anlamadım para geliyor siteye atamıyorum yapikredi limit koymis![]()
Benim acil kazanmam lazım gerisini bilmiyorumYa eskiden kimden ne alsak kısa sürede iade ediyorduk bu şekilde yokluk yaşamiyorduk bu sene gibi kötü bir yıl ben ömrümde yaşamadım valla
yerim takibini ya açarsın istediğine atarsın takipçi kasar gibi yapa yapa al işte adamlar meslek yaptı onu her rolling takip edilir mi ya arada bol şans de geç hepsini takip ediyorlarEnişte takip eden adama bakar dağıtırım eğer birine kıyak yapacaksam özelden yazarım roll konusunda ismini geçirmem. Kazanırsam tabi 😵💫
Northe de tanırlar kardeşKurban seni çıkaramadım ben nick yeni mi değişti
@Malatyali44 Arif efendi ilgilenelim kardeşimizleHangi dergah dost bizde zamanın da çok tarafa gittik oralardan buraya nasil düştüm hiç bir fikrim yok
Neden laaa bir haftadır 1 tane cekim yapamadim pusula 100 spinden 2k çektim para bana bakıyor ben parayaSende kara listedesin haberin olsun zindik
Bu kaçınci be kardeşim canı sıkıldıkca kadınlar kuaföre gider sen nick değişirsinNorthe de tanırlar kardeş
Nedenini söyleyemem kendimden utanırımNeden laaa bir haftadır 1 tane cekim yapamadim pusula 100 spinden 2k çektim para bana bakıyor ben paraya![]()
Çok daraldım ya güzel bir kazanç sağlasam bazı arkadaşlara atıp kaybolucam ortadan çöp oldu gitti potansiyelimiz yazık günah canımızaAynen biz kazanamıyoruz bari sen kazan eniste bu yalan dünyada bari parada değerli insanları bulsun nerde bir namussuz varsa para gidip onu buluyor sürekli
deriniz olm tanımasınlar çaktırmaaBu kaçınci be kardeşim canı sıkıldıkca kadınlar kuaföre gider sen nick değişirsin
Bu forumda 2020 deki rollere baktım ne kadar modern insanlar varmış forumda eniste sayi sayan adam bile yok hatta rol sahibi burasi gelirse sana odul atacam diyor adam sen kazan beni es gec diyor hatta valla nerden nereye geldi forum çok yazıkBenim acil kazanmam lazım gerisini bilmiyorum
yerim takibini ya açarsın istediğine atarsın takipçi kasar gibi yapa yapa al işte adamlar meslek yaptı onu her rolling takip edilir mi ya arada bol şans de geç hepsini takip ediyorlar
Bir tane sohbet yok 8-10-20
Aq böyle ruh hastalığının kimisi de kızıyor burası roll alanı diyor sohbet ediyorlar
Yok ya aq alana bak sanki devlet dairesi
Yok yok ben senin dediğini anladım o burayı gelir kapısına çevirenlerden bahsediyorsun sen. Biliyorum ben onların kim olduğunu adam günlük 1.5-2 k topluyor rollerden. Bi tane roll açtığını görmüyorum. 58k mesajı olmuş adamın roll takip etmekten. Ben o takip edenlerden de kime atacağımı seçerimBenim acil kazanmam lazım gerisini bilmiyorum
yerim takibini ya açarsın istediğine atarsın takipçi kasar gibi yapa yapa al işte adamlar meslek yaptı onu her rolling takip edilir mi ya arada bol şans de geç hepsini takip ediyorlar
Bir tane sohbet yok 8-10-20
Aq böyle ruh hastalığının kimisi de kızıyor burası roll alanı diyor sohbet ediyorlar
Yok ya aq alana bak sanki devlet dairesi
Dergaha su ve odun taşınacak işçi lazım. Maaş yerine himmet verilir.@Malatyali44 Arif efendi ilgilenelim kardeşimizle
O zaman ben utanırım deme sakınNedenini söyleyemem kendimden utanırım
Suyu kuyudan mi çekeceklerDergaha su ve odun taşınacak işçi lazım. Maaş yerine himmet verilir.
Yok sayı hep sayılır öyle bir şayılırdı ki 1 mesaj yazana kadar sayfa 7 den 10 a geçerdi öyle totemi var milletin kim çıkardıysa onuBu forumda 2020 deki rollere baktım ne kadar modern insanlar varmış forumda eniste sayi sayan adam bile yok hatta rol sahibi burasi gelirse sana odul atacam diyor adam sen kazan beni es gec diyor hatta valla nerden nereye geldi forum çok yazık
Utanma ıban at roll acNedenini söyleyemem kendimden utanırım
Bugun kemal konu acmis futbol alt bahsi 20 dakika da konuda msj sayına bak bi eniste ben gördüm şok oldumYok sayı hep sayılır öyle bir şayılırdı ki 1 mesaj yazana kadar sayfa 7 den 10 a geçerdi öyle totemi var milletin kim çıkardıysa onu