Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling Barrios / Kasa 1k Hedef 10k

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Enişte

Vergi Muhbiri
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
90,771
100,336
113
Ben bazen şaka yapınca dalgamı geçiyorsun sövdürtme yazıyorlar. Kurunun ciddiyetini anlayamadım bir türlü Enişte.
Ya bu nasıl bir şey
Bunu izlersin maçı atma olum diye totem yaparsın zihninde hani arada kaçır falan izlerken olur anladın mı
Ama bunu çift pencere açıyorsun tarayıcı da 🤣🤣🤣 bak bak zahmete bak
Bir oraya bakıyon bi buraya ve tek yazdığın
Kuruuu🤣🤣🤣 hay aq muhabbete bak

Barrios

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
22,255
27,693
113
Laaa banada 157 verdi 6 betten salladım 3 spinde oyuna aldı 2k ödedi kaçtım hemen paranın hayrını göremedim siteye atamıyorum yapı kredi biseyler deniyor ama anlamadım
Cebe havele yap bana tek o yöntemle yapabilirsin ama sadece benim numaraya oluyor

Erhan2121

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
49,350
54,162
113
Ya bu nasıl bir şey
Bunu izlersin maçı atma olum diye totem yaparsın zihninde hani arada kaçır falan izlerken olur anladın mı
En komiği mac durmuş belki oyuncu yerde yatıyor millete kuru diye bağırıyor mac durmasına rağmen insan gibi rolde olduğunu belli edecek 2 3 mesaj yazarsın yeterli zaten uzatmanın ne anlamı var 300 lira para için

Barrios

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
22,255
27,693
113
Sende gonul koy para vurunca dost kalmıyo forumda artık gızlu saklı yapmak lazım bu ıslerı anlasılan
Ben gönül koymadim aksine para kazandın diye sevindim. Benim öyle cici komplekslerim yoktur. Para mevzusuna gelirsek, ben konuda 250 diyip arkada 750 atmışliğımda vardır. Ama vardı ki attım. Sende yoktur sorunda yoktur. Sıkıntı yok yani

Metings1905

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
49,857
37,897
113
Ben gönül koymadim aksine para kazandın diye sevindim. Benim öyle cici komplekslerim yoktur. Para mevzusuna gelirsek, ben konuda 250 diyip arkada 750 atmışliğımda vardır. Ama vardı ki attım. Sende yoktur sorunda yoktur. Sıkıntı yok yani
Eyw kanka

vurucu999

Sakın bir çiviyi küçümseme
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
9,395
13,515
113
Ne güzel yazdın dost şiir gibi okudum vallahi

Malatyali44

Arif Efendi
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
21,880
18,048
113
Ya bu nasıl bir şey
Ahahaha 😂 😂 😂 😂
Adam aynı anda 3 rolle kuru, won be won yazıyor araya sayılar sıkıştırıyor. Sonrada hakkımı verin yedirmem diyor. Dm ye denilmeden direkt iban atıyor. Şevkle iman gücü ile çalışıyor adam helal olsun

wasil

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
21,389
17,926
113
Benim de ibanda sıkıntı var küçük bi para ama 2k en fazladır sırf o paraya da bloke konmasin diye son aylarda sürekli paratim kullanıyorum puaha
Benim maaş hesabı ama para çekebiliyorum denedim ama para göndermiyor aw bankasi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...