Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling Barrios / Kasa 1k Hedef 10k

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Enişte

Vergi Muhbiri
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
90,668
100,238
113
Şans bitmiş enişte muhabbet ediyoruz soframız açık
Bizde salladık tüpçüden sabahtan akşama bir sürü kupon hiç takip etmiyorum girdim baktım şimdi hepsi yatmış yine anasını avradını satayım ne iştir böyle basit oynadık kasa çıksın diye onlar bile 0 çekmiş

vurucu999

Sakın bir çiviyi küçümseme
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
9,342
13,441
113
Bizde salladık tüpçüden sabahtan akşama bir sürü kupon hiç takip etmiyorum girdim baktım şimdi hepsi yatmış yine anasını avradını satayım ne iştir böyle basit oynadık kasa çıksın diye onlar bile 0 çekmiş
Sağlık enişte belli ki bizim ne ilk ne de son bu devran böyle gider

Malatyali44

Arif Efendi
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
21,880
18,048
113
Tüpçü betcodaki 1.60 lik orani 1.05 yapmış. Basit dediğinin en az 3 orani vardir dost

Erhan2121

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
49,339
54,150
113
Bende de 500 vardi saolsun arkadas atti 3 tane kombin yaptım 1 2 olsun dedik gözümüz yüksekte değildi bu kez o bile gelmedi hepsi tek golden gitti sans lazım eniste sans dun adam basket maçına 0 oynamis o mac bile gelmiş slotta yüksek miktar kazanan arkadss

Barrios

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
22,159
27,552
113
Bende de 500 vardi saolsun arkadas atti 3 tane kombin yaptım 1 2 olsun dedik gözümüz yüksekte değildi bu kez o bile gelmedi hepsi tek golden gitti sans lazım eniste sans dun adam basket maçına 0 oynamis o mac bile gelmiş slotta yüksek miktar kazanan arkadss
Yine uzun yine uzun. Nenzmn derdini daha az cümlelerle anlatmaya baslarsan o zmn kazanmaya başlarsın

Enişte

Vergi Muhbiri
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
90,668
100,238
113
Öyle açıldığı zaman öyle olur da bende çekim yok hiç ya vallahi 30 35 gün oldu hep bağış bari bi 10k alsak bi hafta oyalanacam onunla oda olmuyor

Malatyali44

Arif Efendi
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
21,880
18,048
113
Bir tane 14 bir tane 17 oran var tutan süprizlerden bir tane daha geleydi bari kasa olurdu
3-4 oranlılar paket olmuş hep Liverpool a bak rezil oçları gelen giden çakıyor
İngilizin oyunu bitmez Enişte. Gecen sene M.City boka sardı bu sene de Liverpool. Ne olacağını kestirmek zor.

Hasim5454

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
17,319
10,125
113
Dün adam roll konuma gelmiş sana falan ödül verilmemesi lazım kazanan adamlara verilmesi lazım diyor. Foruma bakıyorum herkes dökülüyor sanki tek ben kaybediyorum. Ardından 10 dk sonra bu adam roll açtı sponsorlu ilk adımda yattı 😂😂😂🤦🏻‍♂️

Enişte

Vergi Muhbiri
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
90,668
100,238
113
İngilizin oyunu bitmez Enişte. Gecen sene M.City boka sardı bu sene de Liverpool. Ne olacağını kestirmek zor.
Bu kadarda satılmaz ya hepsi artist adı var bir tane top oynadıkları yok brentford kim ya nasıl 3 yersin kaç maçtır gol yiyorsun sen artık yemeden 2-3 atman lazım valla bunları görsem uçağı düştü öldü hepsi üzülmeyi bırak sevinirim bu oç tiyatroculara

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...