- 90,663
- 100,234
- 113
Bol şanslar
Yok problem dostum. Ciddi adamlarla problem yaşanır.Bir takım problemler olmuş anlaşılan dost akşam okeydeydik kaçırdık
Şans bitmiş enişte muhabbet ediyoruz soframız açıkBol şanslar
Metin bey diyeceksin komşuNe oldu lan bu metine babasını öldürüp hesabına mı kondu
Enişte prensese gir bi 500x al gel ordan gözünü seveyim 🍀Bol şanslar
Bey tamda onu tarif eder komşu bilirsin kolunda altın saat hahahaaMetin bey diyeceksin komşu
Bizde salladık tüpçüden sabahtan akşama bir sürü kupon hiç takip etmiyorum girdim baktım şimdi hepsi yatmış yine anasını avradını satayım ne iştir böyle basit oynadık kasa çıksın diye onlar bile 0 çekmişŞans bitmiş enişte muhabbet ediyoruz soframız açık
Sağlık enişte belli ki bizim ne ilk ne de son bu devran böyle giderBizde salladık tüpçüden sabahtan akşama bir sürü kupon hiç takip etmiyorum girdim baktım şimdi hepsi yatmış yine anasını avradını satayım ne iştir böyle basit oynadık kasa çıksın diye onlar bile 0 çekmiş
Bok gibi iş ya ölüsünü dirisine sokayım alt kurguluyoruz 2-2 3-3 ler havada uçuyor üst kurguluyoruz 1-0 0-1 bitiyor bir denk gelemedikSağlık enişte belli ki bizim ne ilk ne de son bu devran böyle gider
Tüpçü betcodaki 1.60 lik orani 1.05 yapmış. Basit dediğinin en az 3 orani vardir dostBizde salladık tüpçüden sabahtan akşama bir sürü kupon hiç takip etmiyorum girdim baktım şimdi hepsi yatmış yine anasını avradını satayım ne iştir böyle basit oynadık kasa çıksın diye onlar bile 0 çekmiş
Bende de 500 vardi saolsun arkadas atti 3 tane kombin yaptım 1 2 olsun dedik gözümüz yüksekte değildi bu kez o bile gelmedi hepsi tek golden gitti sans lazım eniste sans dun adam basket maçına 0 oynamis o mac bile gelmiş slotta yüksek miktar kazanan arkadssBizde salladık tüpçüden sabahtan akşama bir sürü kupon hiç takip etmiyorum girdim baktım şimdi hepsi yatmış yine anasını avradını satayım ne iştir böyle basit oynadık kasa çıksın diye onlar bile 0 çekmiş
Bir tane 14 bir tane 17 oran var tutan süprizlerden bir tane daha geleydi bari kasa olurduTüpçü betcodaki 1.60 lik orani 1.05 yapmış. Basit dediğinin en az 3 orani vardir dost
Yine uzun yine uzun. Nenzmn derdini daha az cümlelerle anlatmaya baslarsan o zmn kazanmaya başlarsınBende de 500 vardi saolsun arkadas atti 3 tane kombin yaptım 1 2 olsun dedik gözümüz yüksekte değildi bu kez o bile gelmedi hepsi tek golden gitti sans lazım eniste sans dun adam basket maçına 0 oynamis o mac bile gelmiş slotta yüksek miktar kazanan arkadss
Öyle açıldığı zaman öyle olur da bende çekim yok hiç ya vallahi 30 35 gün oldu hep bağış bari bi 10k alsak bi hafta oyalanacam onunla oda olmuyorBende de 500 vardi saolsun arkadas atti 3 tane kombin yaptım 1 2 olsun dedik gözümüz yüksekte değildi bu kez o bile gelmedi hepsi tek golden gitti sans lazım eniste sans dun adam basket maçına 0 oynamis o mac bile gelmiş slotta yüksek miktar kazanan arkadss
İngilizin oyunu bitmez Enişte. Gecen sene M.City boka sardı bu sene de Liverpool. Ne olacağını kestirmek zor.Bir tane 14 bir tane 17 oran var tutan süprizlerden bir tane daha geleydi bari kasa olurdu
3-4 oranlılar paket olmuş hep Liverpool a bak rezil oçları gelen giden çakıyor
Kazancım daim olursa bir gün o zaman uzun yazmanın anlami kalmaz ee parasi olmayan adamın içi doludur yazar dost içini döker maalesef puahYine uzun yine uzun. Nenzmn derdini daha az cümlelerle anlatmaya baslarsan o zmn kazanmaya başlarsın
Bu kadarda satılmaz ya hepsi artist adı var bir tane top oynadıkları yok brentford kim ya nasıl 3 yersin kaç maçtır gol yiyorsun sen artık yemeden 2-3 atman lazım valla bunları görsem uçağı düştü öldü hepsi üzülmeyi bırak sevinirim bu oç tiyatrocularaİngilizin oyunu bitmez Enişte. Gecen sene M.City boka sardı bu sene de Liverpool. Ne olacağını kestirmek zor.
Kardeşim felaket tellali gibisin biraz güzel şeylerden bahset içimiz karardıKazancım daim olursa bir gün o zaman uzun yazmanın anlami kalmaz ee parasi olmayan adamın içi doludur yazar dost içini döker maalesef puah
Harbiden öyle şuan buraya roman yazasim var pauzuusuzKazancım daim olursa bir gün o zaman uzun yazmanın anlami kalmaz ee parasi olmayan adamın içi doludur yazar dost içini döker maalesef puah