Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling Barrios / Kasa 1k Hedef 10k

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Erhan2121

Düşünüyorum o zaman varım.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
49,338
54,145
113
Öyle açıldığı zaman öyle olur da bende çekim yok hiç ya vallahi 30 35 gün oldu hep bağış bari bi 10k alsak bi hafta oyalanacam onunla oda olmuyor
Bende en son güzel kazanç sağladım borçları kapattım suan bende biraz ksaam olsa rahat rahat oynasam derdindeyim olmuyor ama eniste sansin dönmesini beklicez marley gibi 1 2 adam var kac defa para attilar bana bi kazansam onlara da destek olsam daha da rahatlardim dost

Malatyali44

Arif Efendi
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
21,880
18,048
113
Bu kadarda satılmaz ya hepsi artist adı var bir tane top oynadıkları yok brentford kim ya nasıl 3 yersin kaç maçtır gol yiyorsun sen artık yemeden 2-3 atman lazım valla bunları görsem uçağı düştü öldü hepsi üzülmeyi bırak sevinirim bu oç tiyatroculara
Eğer bi cehennem varsa ilk bunların yanması lazım dost. Satılık köpek hepsi.

Enişte

Vergi Muhbiri
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
90,589
100,146
113
Bende en son güzel kazanç sağladım borçları kapattım suan bende biraz ksaam olsa rahat rahat oynasam derdindeyim olmuyor ama eniste sansin dönmesini beklicez marley gibi 1 2 adam var kac defa para attilar bana bi kazansam onlara da destek olsam daha da rahatlardim dost
Olmaz bir şey olunca atarsın yoksa ne yapıcan

Erhan2121

Düşünüyorum o zaman varım.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
49,338
54,145
113
Dün adam roll konuma gelmiş sana falan ödül verilmemesi lazım kazanan adamlara verilmesi lazım diyor. Foruma bakıyorum herkes dökülüyor sanki tek ben kaybediyorum. Ardından 10 dk sonra bu adam roll açtı sponsorlu ilk adımda yattı 😂😂😂🤦🏻‍♂️
Besiktas demisti haddini bildirseydin dost puaha dogum gunum olsa 50 100k para toplarim adamin dun dogum gunu olmasına rağmen sponsor vasitasiylan rol açtı komedi gibi muhabbetim yok onlan bana laf etmek düşmez di dost

Malatyali44

Arif Efendi
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
21,880
18,048
113
Denk getiremiyoruz abi nasıl bir sonuç çıkartıyorlar yok yakalayamıyorsun
Geçenlerde twitterda Gs nin şampiyonlar ligi ni kartlara bakıp tahmin eden bi falcı vardı. 5-1 ve 1-0 lik skorları bildi. Maclarin öncesinde vallahi gördüm hadilen dedim, dalga geçtim. İkisi de geldi. Ayarlı maçlar büyük çoğunluğu ardi ardina skor bilmek nedir.

Hasim5454

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
17,272
10,106
113
Besiktas demisti haddini bildirseydin dost puaha dogum gunum olsa 50 100k para toplarim adamin dun dogum gunu olmasına rağmen sponsor vasitasiylan rol açtı komedi gibi muhabbetim yok onlan bana laf etmek düşmez di dost
Bildirdim zaten o ödül kazanan 6 kişiden tek roll açan paylaşma amacı güden benim ona da baksaydın dedim. Kuponu kaybetmiş sinir olmuş bana sarıyor. 🥸🤦🏻‍♂️

Enişte

Vergi Muhbiri
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
90,589
100,146
113
ruh hastası dolu forumda ön planda iyi gözüken adam gözükenlerde de bir sürü numara var ama dağıtım yapınca şekiller başlıyor olur böyle vakalar fazla kafaya takmayacaksın

Hasim5454

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
17,272
10,106
113
ruh hastası dolu forumda ön planda iyi gözüken adam gözükenlerde de bir sürü numara var ama dağıtım yapınca şekiller başlıyor olur böyle vakalar fazla kafaya takmayacaksın
Enişte takip eden adama bakar dağıtırım eğer birine kıyak yapacaksam özelden yazarım roll konusunda ismini geçirmem. Kazanırsam tabi 😵‍💫

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...