- 42,739
- 43,730
- 113
Satılık köpek yasin kolmuş maçın hakemi
Fifa kokartı bile yok şerefsizin
Fifa kokartı bile yok şerefsizin
Kuru yer kalmayacak dost şartHahahahahah 3. Golde iptal
Sokarım böyle işe ya olm şaka mı bu
@aminisegoforumdan bildiginiz zengin birisi varmi benim telefonu satsak15 gunluk cihaz mk
Bu sefer golKayseri yine attı bekleyelim dördüncü iptal gelecek şimdi
Hacı satma malını para bulunur bi şekilde bunu alışkanlık haline getirirsen çok sıkıntı çekesin söyleyeyim yine de sen bilirsin.forumdan bildiginiz zengin birisi varmi benim telefonu satsak15 gunluk cihaz mk
Saydioar tebriklerKayseri yine attı bekleyelim dördüncü iptal gelecek şimdi
İptal bildirimi beklıyorum yukardanBu sefer gol
alirlarmi yabanciya gitmesin tertemiz sifir cihaz 48 bine aldim mk xiomi 15 ultra gorurseler donerler
İnan inanİptal bildirimi beklıyorum yukardan
İnanmam
Zekâtını ver dostİptal bildirimi beklıyorum yukardan
İnanmam
Kaça satıyorsun dostalirlarmi yabanciya gitmesin tertemiz sifir cihaz 48 bine aldim mk xiomi 15 ultra gorurseler donerler
Yaz cikcik reise şu an en zengin oalirlarmi yabanciya gitmesin tertemiz sifir cihaz 48 bine aldim mk xiomi 15 ultra gorurseler donerler
sicilimm daha onemli ya aliskanlik degilde kac yildir sicili duzeltmeye ugrastim gecen ay kart verdiler limit verdiler 2 hafta icinde biraz kasa yapamazsan sicil bozulacak telefon faturadan kapanacak cihaz yine alirim o.degilHacı satma malını para bulunur bi şekilde bunu alışkanlık haline getirirsen çok sıkıntı çekesin söyleyeyim yine de sen bilirsin.
Ne zekatı fero maç üst olmadı daha 2 maç varZekâtını ver dost![]()
Tebriklerİptal bildirimi beklıyorum yukardan
İnanmam
Bankalar patlayacaksa sen bilirsin tabi başka çaren yoksa ama umarım bunu bir döngü haline getirmezsin. İnşallah toparlarsın.sicilimm daha onemli ya aliskanlik degilde kac yildir sicili duzeltmeye ugrastim gecen ay kart verdiler limit verdiler 2 hafta icinde biraz kasa yapamazsan sicil bozulacak telefon faturadan kapanacak cihaz yine alirim o.degil