Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling Barrios / Kasa 750 Hedef 3 Adım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Valenciennes

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Biletci Üye
TC Onaylı
42,733
43,722
113
Satılık köpek yasin kolmuş maçın hakemi
Fifa kokartı bile yok şerefsizin

Proletarya

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
14,196
8,965
113
forumdan bildiginiz zengin birisi varmi benim telefonu satsak :) 15 gunluk cihaz mk

Kemal34

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
17,285
16,659
113
forumdan bildiginiz zengin birisi varmi benim telefonu satsak :) 15 gunluk cihaz mk
Hacı satma malını para bulunur bi şekilde bunu alışkanlık haline getirirsen çok sıkıntı çekesin söyleyeyim yine de sen bilirsin.

Proletarya

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
14,196
8,965
113
Hacı satma malını para bulunur bi şekilde bunu alışkanlık haline getirirsen çok sıkıntı çekesin söyleyeyim yine de sen bilirsin.
sicilimm daha onemli ya aliskanlik degilde kac yildir sicili duzeltmeye ugrastim gecen ay kart verdiler limit verdiler 2 hafta icinde biraz kasa yapamazsan sicil bozulacak telefon faturadan kapanacak cihaz yine alirim o.degil

Kemal34

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
17,285
16,659
113
sicilimm daha onemli ya aliskanlik degilde kac yildir sicili duzeltmeye ugrastim gecen ay kart verdiler limit verdiler 2 hafta icinde biraz kasa yapamazsan sicil bozulacak telefon faturadan kapanacak cihaz yine alirim o.degil
Bankalar patlayacaksa sen bilirsin tabi başka çaren yoksa ama umarım bunu bir döngü haline getirmezsin. İnşallah toparlarsın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...