Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kaybetti Barrios / NBA 3 lü

Kupon Miktarı
10
Kupon Oranı
1.00

makina123

Marka Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
22,173
28,412
113
Saçtık kanki tertemiz haha hayırlı sabahlar senin 10k da gümledi üzücü geçmiş ola 😞
oglum bu amına kodumun kuponları bi benim mi gelmiyor ben delircem çok az kaldı foruma bile girmiyorum 2 3 gündür hiçbir konuyu bile okuyamadım batışa geçtim ağır

fearjr1992

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
41,440
32,293
113
Paran bitmisse üzülürüm laa zorda olsak hiç değilse sen vardin yardımcı olurdun sadece durumlar nasıl diyorum
Daha kime ne şekilde yardımcı olacağım bırak desteği, dünyaları borç yolladık forumda aktif takılıyorlar ya ana bacı girmemek için çıldırıyorum benim keyfim yerinde bakma sen herşey para değil yapacağım her şeyi yaptım

Erhan2121

Düşünüyorum o zaman varım.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
49,330
54,139
113
oglum bu amına kodumun kuponları bi benim mi gelmiyor ben delircem çok az kaldı foruma bile girmiyorum 2 3 gündür hiçbir konuyu bile okuyamadım batışa geçtim ağır
Abicim gidip Arjantin ligine gol bahsi aliyorsun bide büyük basıyorsun biraz suçta sende gibi

Erhan2121

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
49,330
54,139
113
Daha kime ne şekilde yardımcı olacağım bırak desteği, dünyaları borç yolladık forumda aktif takılıyorlar ya ana bacı girmemek için çıldırıyorum benim keyfim yerinde bakma sen herşey para değil yapacağım her şeyi yaptım
Borc ta vermesen daha iyidi zaten hepimize bi kaç defa odul verdin

Erhan2121

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
49,330
54,139
113
oglum 1.30 oran çok mu geliyor dün 60k veren kupon dk 60ta 0-2 1 gol 1.30 geldi mi ne alaka
Ya sen orana ne bakıyorsun Arjantin ligi sonucta maclari izlemiyormusun adamlar sahada kavga ediyor surekli topmu oynuyorlar sanki

Devecibey

Yetim ahmet
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
19,487
10,832
113
Validede 7 tane aldım kanka 17promax 2tb aldım valideye oppo reno 14 pro aldım var bir kaç şey bende yok ama, hırs edersem batarm
Valla bana o kadar hakeret ettin asagiladin beni ben bile o paraları. Gitmesine üzüldüm Dünya kazandım Dünya dagittin şimdi belli başlı kişiler hariç kimse sana Bir lira vermez

fearjr1992

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
41,440
32,293
113
Borc ta vermesen daha iyidi zaten hepimize bi kaç defa odul verdin
Verdim , problem o değil ki şimdi sen kazansan çökerim misal hiç sıkıntı değil ama adama 5 kere şans parası atmışız üstüne 5k borç istemiş atmışız gün vermiş illa yazacağız 4 gün geçmiş meraklanma pazartesi çözücem kısmetse Eyw dost diyor lan sokuk parasındayım sanki gün verdiysen vereceksin o kadar. Ve bunun gibi 8 kişi var ayıp ne diyim.