Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Beklemede Barrios / NBA

Kupon Miktarı
5000
Kupon Oranı
9.00

Erhan2121

Nefsini ıslah etmeyen başkasını ıslah edemez ..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
48,689
53,478
113
Devam ediyor mu bilmiyom ama betcolar en iyi ekleyenler direkt cekimli onlara yatir bilinenlere
Yatirdim zaten devam ediyor iyi rakamlar ekliyorlar everly de bi jojo ya adam akilli yatirim var onun dışında full betcolara yatırdım

butragueno

BASKETÇİ
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
80,934
54,049
113
Yatirdim zaten devam ediyor iyi rakamlar ekliyorlar everly de bi jojo ya adam akilli yatirim var onun dışında full betcolara yatırdım
Iyi yapmissin everylerde gerci iyi veriyodu sanki ama bir kac tanesi iyi yatirima ragmen eklememisti psusla matti galiba jojo holigan eklemisti

cqulec

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,707
4,048
113
Bu sene pusula çok yatırım yoktu 3k eklemişti. Mat 5 ekledi jojo en çok yatırım vardı 2.5 ekledi gtvrn. Holinin ....
Luna fs ekliyo Max çekimli 🤣
Atlas mi ne vardı o 1k ekledi direkt çekim. Başka da dişe dokunur bişey yoktu.
Diğer everyled 1k 500 tl fln.
En ibnesi luna sonda holi.
Kavbet geçen yıl 31 tl eklemişti 🤣

Erhan2121

Nefsini ıslah etmeyen başkasını ıslah edemez ..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
48,689
53,478
113
Iyi yapmissin everylerde gerci iyi veriyodu sanki ama bir kac tanesi iyi yatirima ragmen eklememisti psusla matti galiba jojo holigan eklemisti
Hep nba oyuncu bahsi yüzünden betcolara yöneldim valla everly e alışkın değilim en kötü jojo 2 3 ekler tüm betcoalardan aranma talebi oluşturup bonusu isterim bu şekilde talep olusturursan iyi ekleme yapıyorlar millet canlıdan istiyor canli birsey eklemiyor