- 80,934
- 54,049
- 113
Sorma yav o zmanlar şey demislerdi bu ayki dogum gunu bonuslari henüz gelmedi gibi bisey puahha sonradan baglanin alin demistiler bu arada 3 4 betco 2500 eklemisti banadaFaizini hesapla öyle talep et hemşo
Sorma yav o zmanlar şey demislerdi bu ayki dogum gunu bonuslari henüz gelmedi gibi bisey puahha sonradan baglanin alin demistiler bu arada 3 4 betco 2500 eklemisti banadaFaizini hesapla öyle talep et hemşo
1 mayısta bakalim ben ne alacamSorma yav o zmanlar şey demislerdi bu ayki dogum gunu bonuslari henüz gelmedi gibi bisey puahha sonradan baglanin alin demistiler bu arada 3 4 betco 2500 eklemisti banada
Devam ediyor mu bilmiyom ama betcolar en iyi ekleyenler direkt cekimli onlara yatir bilinenlere1 mayısta bakalim ben ne alacam
Daha yeni farkettim abi JoJo sana Bir şey eklememismi
Yatirdim zaten devam ediyor iyi rakamlar ekliyorlar everly de bi jojo ya adam akilli yatirim var onun dışında full betcolara yatırdımDevam ediyor mu bilmiyom ama betcolar en iyi ekleyenler direkt cekimli onlara yatir bilinenlere
Mamukelashvili güzel göründü gözüme. Çok formda 3 maçtır. 25 dk süre bulursa ya da 4 kez denerse garanti gibi.Kimseye Ulaşmam
Bol şansta olmasın.Ekli dosyayı görüntüle 952872
noldu haylanımEnesim enesim can enesim
Iyi yapmissin everylerde gerci iyi veriyodu sanki ama bir kac tanesi iyi yatirima ragmen eklememisti psusla matti galiba jojo holigan eklemistiYatirdim zaten devam ediyor iyi rakamlar ekliyorlar everly de bi jojo ya adam akilli yatirim var onun dışında full betcolara yatırdım
Seviyorum seni öyle yazmak istedim birşey yok gülümnoldu haylanım
Bu sene pusula çok yatırım yoktu 3k eklemişti. Mat 5 ekledi jojo en çok yatırım vardı 2.5 ekledi gtvrn. Holinin ....Yatirdim zaten devam ediyor iyi rakamlar ekliyorlar everly de bi jojo ya adam akilli yatirim var onun dışında full betcolara yatırdım
yarına acilen bir yerlerden kasa ayarlamam lazımSeviyorum seni öyle yazmak istedim birşey yok gülüm
Benim hiç param olmaz enesim kirayı bile Borçla ödedim Allah bizi ıslah etsinyarına acilen bir yerlerden kasa ayarlamam lazım
yarın erzurum 2 goal atar banko o maça paran olursa yüklü gir oran 1.70
Hep öyleydi o cimri site. Kardeşi Hilton onu da vermiyorBetbox pıntisi neden 500 eklemiş daha 20 gün once 30 20 yatiorm yaptım
Bol şans dileyebilir miyizKimseye Ulaşmam
Hep nba oyuncu bahsi yüzünden betcolara yöneldim valla everly e alışkın değilim en kötü jojo 2 3 ekler tüm betcoalardan aranma talebi oluşturup bonusu isterim bu şekilde talep olusturursan iyi ekleme yapıyorlar millet canlıdan istiyor canli birsey eklemiyorIyi yapmissin everylerde gerci iyi veriyodu sanki ama bir kac tanesi iyi yatirima ragmen eklememisti psusla matti galiba jojo holigan eklemisti
Bol şans kanka giddey bu ara çok istikrarsız kazanan sen olKimseye Ulaşmam
Neyse o güne kadar 3 defa 100k kazanırız bel bağladığım şeye bak puahaHep öyleydi o cimri site. Kardeşi Hilton onu da vermiyor
Orjınal hesap bilgiler eski yatırımlar orda kaldı. Giriş yapamıyorum. Mülti hesaba 250 eklediDaha yeni farkettim abi JoJo sana Bir şey eklememismi