Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kazandı Barrios / Tekli

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kupon Miktarı
2000
Kupon Oranı
3.10

Enişte

Vergi Muhbiri
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
90,471
100,030
113
Eğer benim cebime 30 k girdiyse gün yüzü görme insallah
Yanlış yaptınız o gün biriniz bile kabul etmedi konulara da yazmaktan kaçtınız gerçeği 100 dolar şans parası hangi konudan alınmış bugüne kadar adam 30 ya da 60 kişi yazmış
Biriniz dememiş arkadaş adam böyle yazdı biz 100 dolar cebe aldık ayıp olmadı mı diye
Sen bu forumda birinin herhangi birine sıradan
100 dolar attığını gördün mü açgözlülük yapıldı ve para için herkes göz yumdu hatanızı kabul edin o gün hatalısınız yok ben liste yapmadım yok gruptan çıktık bi sürü adam vardı falan bunlara gerek yok seni severdim ama o gün para yoksa cepte herkes herkesi siker gördük

Metings1905

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
49,129
37,366
113
Yanlış yaptınız o gün biriniz bile kabul etmedi konulara da yazmaktan kaçtınız gerçeği 100 dolar şans parası hangi konudan alınmış bugüne kadar adam 30 ya da 60 kişi yazmış
Biriniz dememiş arkadaş adam böyle yazdı biz 100 dolar cebe aldık ayıp olmadı mı diye
Sen bu forumda birinin herhangi birine sıradan
100 dolar attığını gördün mü açgözlülük yapıldı ve para için herkes göz yumdu hatanızı kabul edin o gün hatalısınız yok ben liste yapmadım yok gruptan çıktık bi sürü adam vardı falan bunlara gerek yok seni severdim ama o gün para yoksa cepte herkes herkesi siker gördük
@AllanSaintMaximin senı gıdı senıııı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...