Başkana şikayet edenin de senin olduğunu biliyorum birincisi adam 30 bin atacağını söylemedi başta ikincisi listeyi ben yapmadım parayı ben istemedim zorla bana attırdılar benim burda dağıtım muhabbetlerine girmediğimi yapmadığımı beni tanıyan bilir kucağıma bombayı bırakıp gitti herif bende para ustumde kalmasın diye zaten iştende yeni çıkmıştım uykum vardı bir an önce dağıttım bitti gitti adamın mesajını da sonradan gördüm ben gerizekalı mıyım da 30 kişi ye para atıp hesabımı blokelettiricem hayırdır niye o zaman topa giriyorum 1000 lira için ben salak mıyım madem oradaydın dahil olsaydında sana atsalardı da görseydim delikanlılıgını da 30 kişiye tek tek para atsaydın sana kaç kere para atmışlıgım geçmiştede bi kere kelimesini yapmadım sen bana cok büyük ayıp ettin parayı dağıttık diye niye suçlu ben oluyorum gidin diğerlerinden hesap sorun ayrıca başkan yanlış anlaşılma olmuş sorun yok yazmış sen niye hala üstüne vazife olmayan işe burnunu sokuyorsun
Bırak şimdi görürdüm delikanlılığını siz yokken benim hesabım 28 kişiye para atmaktan kapatıldı paparada bir günde mi biliyor herkes bizi yeni üyelere para için yazıyorum sanıyolar bilmiyorlar o adamın 5.üyeliği 5 senedir wp de konuşuyoruz
Adam sana etiket atmış kişi 15 e çekilir üyelere bölünür ben zaten 3-4 mesaj yazdım gittim passion falan vardı konu da adam ben para aldım onu almadık diye benle konuşmuyor 30k para ya düşmez mi hiç dedi bize de kafa da haklı da
Önceden grup yapılıp adam kafalamaya çalışılmış her şey ortada yazık günah 30k yı 7 kişi yiyorsunuz yüzsüz gibi hepiniz yazıyorsunuz hala ben başkana şikayet falan etmem başkan benim ağzımdan çıkan söze güvenir senelerdir böyle ben onla konuştuğumda bilgim var dedi 10 kişi banlarım eğer girersem konuya tamam dedim bende kural getir o zaman
Ayıp olum bu kadar yüzsüz olmayın 4k para alınır mı koca konuda insaf biraz bari 2 ser k alın para kripto atılmış eşek gibi ibandan para gönderiyorsunuz millete bizde sizi akıllı sanıyoruz