Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kazandı Barrios / Ya Nasip

Kupon Miktarı
6500
Kupon Oranı
9.00

tahir1603

Sadece Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
23,985
24,969
113
Snaa ilk gunde dedim senin hakkında hic bir zaman kotu konuşmadım konusan olsa ben yerimde durmazdım dünya kadar alisverimiz oldu ama sana her gün bu forumda en cok değeri snaa veriyorum derdim sevgim bitermi snaa karşı asla bitmez ama erhanim değişmiş lafin bana çok dokundu ayağın taşa takılsa en cok üzülecek kisi bendim
Kardeşim kırıldığımızı söylemeyelim mi biz düşman değiliz hıyar da değiliz birbirimizin kötülüğünü düşünelim herkesle aran bozukken de milletin dediklerine kulak tıkayıp yanında oldum konu maddi de değildi sende bende hiç para istemedik birbirimizden huyumuz da değil zaten

Erhan2121

Nefsini ıslah etmeyen başkasını ıslah edemez ..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
48,893
53,660
113
Kardeşim kırıldığımızı söylemeyelim mi biz düşman değiliz hıyar da değiliz birbirimizin kötülüğünü düşünelim herkesle aran bozukken de milletin dediklerine kulak tıkayıp yanında oldum konu maddi de değildi sende bende hiç para istemedik birbirimizden huyumuz da değil zaten
Ya zaten maddi olarak bugune kadar hiç bir sorunumuz olmadi ben o gün yanlış konustum cümle yanlisi yaptım etten kemikten insanız hata yapmaya meyilliyiz ama yıllardır birbirimizi tanıyoruz Allah şahit olsun ki hiç birimiz birbirimizin kötülüğünü istemeyiz hala resat la 1 kelime için 10 gündür yedik birbirimizi pyaha

tahir1603

Sadece Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
23,985
24,969
113
Ya zaten maddi olarak bugune kadar hiç bir sorunumuz olmadi ben o gün yanlış konustum cümle yanlisi yaptım etten kemikten insanız hata yapmaya meyilliyiz ama yıllardır birbirimizi tanıyoruz Allah şahit olsun ki hiç birimiz birbirimizin kötülüğünü istemeyiz hala resat la 1 kelime için 10 gündür yedik birbirimizi pyaha
Kalp kazanmak bir ömür kırmak bi cümleye bakar hatalar affedilmek içindir zaten sorun benim de değildi de hataya hata demek de dostluğun geregidir

Erhan2121

Nefsini ıslah etmeyen başkasını ıslah edemez ..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
48,893
53,660
113
Kalp kazanmak bir ömür kırmak bi cümleye bakar hatalar affedilmek içindir zaten sorun benim de değildi de hataya hata demek de dostluğun geregidir
Zaten o konuda direk ban yedim adam akilli kendimi açıklayamadim zincirleme olaylar oldu bende inkar etmiyorum yanlis kelime sarfettim sende o lafı bana desen ben cok dhaa alıngan insanim daha çok kırılırdim tekrardan kimi kırdıysam özür dilerim