- 39,054
- 32,647
- 113
Okumadım hiç uzun uzun yazıyorlar dertleri neBu tahir nabıyo bole kafasına vursana sunun sert bır cısımle
Okumadım hiç uzun uzun yazıyorlar dertleri neBu tahir nabıyo bole kafasına vursana sunun sert bır cısımle
Rakam yok ole goz ucuyla baktım okumadım rakam olsa aralarda okurdumOkumadım hiç uzun uzun yazıyorlar dertleri ne
Tamam dost sana da iki laf etmeye gelmiyor, her an küfür edecekmişsin gibi bir izlenim edindim sen de, muhabbet etmem seninle eyvallah, iyi forumlar.Yönetim kime ne yapacağını bilir
Benle edebılırsın kardesım bosver halden anlarızTamam dost sana da iki laf etmeye gelmiyor, her an küfür edecekmişsin gibi bir izlenim edindim sen de, muhabbet etmem seninle eyvallah, iyi forumlar.
Yok be kbkma ödlrm öyle bir izlenim verdiysem metings denilen kroya kızdımTamam dost sana da iki laf etmeye gelmiyor, her an küfür edecekmişsin gibi bir izlenim edindim sen de, muhabbet etmem seninle eyvallah, iyi forumlar.
Sana boşuna hocam demiyorum, Metin hocam saygılarımı sunarım.Benle edebılırsın kardesım bosver halden anlarız
Hoca deme hocam buna vallahi çarpılırsın ciddi anlam da diyorumSana boşuna hocam demiyorum, Metin hocam saygılarımı sunarım.
Eyvallah aga uzatmanın da alemi yokZaten o konuda direk ban yedim adam akilli kendimi açıklayamadim zincirleme olaylar oldu bende inkar etmiyorum yanlis kelime sarfettim sende o lafı bana desen ben cok dhaa alıngan insanim daha çok kırılırdim tekrardan kimi kırdıysam özür dilerim
Allah düşmanın bile delikanlısını versin seninle alakalı değil ama yazmak istedim kanka ben şuan bu dönen muhabbeti okudukça kanım çekiliyor..bana söylenenlere bakıyorum şimdi yazılanlara bakıyorum gerçekten kim dost kim düşman ben iyice bu işin içinden çıkamaz oldum altını üstünü çiziyorum seninle alakalı değil.Kalp kazanmak bir ömür kırmak bi cümleye bakar hatalar affedilmek içindir zaten sorun benim de değildi de hataya hata demek de dostluğun geregidir
Eşrefden dusmedı mı bıseyler adam 1 haftadır rol yapıyorRakam yok ole goz ucuyla baktım okumadım rakam olsa aralarda okurdum
Şeytan da eskiden bir melekmiş dost. Metin de eskiden hoca olmuş olabilir ihtimaller dahilinde.Hoca deme hocam buna vallahi çarpılırsın ciddi anlam da diyorum

Kendıne saygım varEşrefden dusmedı mı bıseyler adam 1 haftadır rol yapıyor
Suan yarısına hakkımı devredıyorumDostlar daha ortada bişey yok ama konu sahibi isteği üzerine paylasayım. Gelirse kupon
@Hayroo dostumuz kendi payından;
@butragueno 2k
@tahir1603 1k ( hayro üstlenmeseydi ben atacaktım zaten)
Benim 12k kiram var. Haricî 3k kalıyor
2k sını da
@akin1996
@snnemre
@roberto80
@Metings1905 olarak pay edeyim.
Ekli dosyayı görüntüle 959726
Ordan ayrıldım paran ugursuz geldıMetings sana 500atayım akbilin doldur sana iş başvurusu için attığım para işini gördümü inşallah iştende kovulmadın
Hayroyu kiniyorum en az 20k almaliydimDostlar daha ortada bişey yok ama konu sahibi isteği üzerine paylasayım. Gelirse kupon
@Hayroo dostumuz kendi payından;
@butragueno 2k
@tahir1603 1k ( hayro üstlenmeseydi ben atacaktım zaten)
Benim 12k kiram var. Haricî 3k kalıyor
2k sını da
@akin1996
@snnemre
@roberto80
@Metings1905 olarak pay edeyim.
Ekli dosyayı görüntüle 959726
Çok uzun yazıyonuz yaAllah düşmanın bile delikanlısını versin seninle alakalı değil ama yazmak istedim kanka ben şuan bu dönen muhabbeti okudukça kanım çekiliyor..bana söylenenlere bakıyorum şimdi yazılanlara bakıyorum gerçekten kim dost kim düşman ben iyice bu işin içinden çıkamaz oldum altını üstünü çiziyorum seninle alakalı değil.
Bana bir çok kişi derdi ben inanmazdım ama şuanda o kişilerin hepsinden özür diledim haklarını helal etsinler
Yani varya neredeyse sizlerle kötü olacaktım değmezmiş Tahir kanka ne demek istediğimi anladın kesinlikle seninle alakalı bir durum değil bu. Ben sadece hayretler içinde erhanın şuanda sana yazdıklarını okuyorum ve irite oluyorum ilginç herşeyi gördüm şu forum ortamında ilk defa böyle birşey görüyorum.
Erhan bidahada benimle muhabbeti kes kardeş ilk isim şuanda seni wpden engellemek oluyor gerçekten insanlar çok haklılar ya vallahi sayfalarca destan yazdınya o böyle şu şöyle diye şimdi geldim bakıyorum bir yalvarıp ayaklarına pas pas oluyum demediğin kalmamış işin tuhaf yanı ban yediğin zamanda gelip bana kendi ağzından foruma laflar yazdırdın ben böyle bir seviyesizlik gormedim ben seni şu kadarda olsa dürüst bilirdim değilmişsin sen boşuna derdimi açıp sohbet etmişim.