Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Başına Gelen

ssozenkimki

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,524
396
83
Beyler açık cezaevine 1/3 gün arası bi girdi çıktı yapmam gerekecek. Bunu çalıştığımı yere bildirmesem ücretsiz izin alsam girip çıksam. Kurumun bilgisi olur mu sizce , çünkü en baştan dersem işten çıkarılma gibi bi durum söz konusu olabilir. (Suç 2018 de tombala mekanında çalışmış olmak herhangi bir yüz kızartıcı suç değil) başına gelen var mı böyle bir durum
Ama çıktığında denetimli olacaksın. iş yerinden kağıt isteyecekler çalıştığına dair kaşeletmen gereken bir kağıt verecekler

trancerslife

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
342
138
43
evet malesef öyle içerinin nasıl oldugunu anlamaları açısından aslında
ordan ztn denetıme gıdıyor artık cezasına göre denetım goruyor denetımı bıtsede 5 yıl sokakta kuzu gıbı gezmen gerekıor bir olaya karısmaman lazım 5yıl ıcerısınde
5 yıl olayı hagb alırsa, bu arkadaş açıktan denetime gidecek yani denetimdeyken 3. ihlalinde ya da en ufak suçunda denetim hakkı alınıp cezaevine iade edilecek. süresi girdiğin cezaevine göre 3-10 gün çok nadiren 1 aya kadar kalabildiğin oluyor. kurul takarsa en az 3 ay ordasın.

Suskun1988

BEŞİKTAŞ 🦅
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
6,326
3,886
113
Devlet kurumunda isen sen bildirmesende kendileri kurumlar arası yazışma ile bildiriyor. Ozel de calisiyorsan bilmiyorum. @MR.YK

1907eee

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,933
571
113
Beyler açık cezaevine 1/3 gün arası bi girdi çıktı yapmam gerekecek. Bunu çalıştığımı yere bildirmesem ücretsiz izin alsam girip çıksam. Kurumun bilgisi olur mu sizce , çünkü en baştan dersem işten çıkarılma gibi bi durum söz konusu olabilir. (Suç 2018 de tombala mekanında çalışmış olmak herhangi bir yüz kızartıcı suç değil) başına gelen var mı böyle bir durum
Olmaz kimseue söyleme sskın koruma kalkanını iş yerinde bir aç yandın yandın sakın 7 gün izin al hatta 10 gün hastam var de sonra yat çık işe dön

Suskun1988

BEŞİKTAŞ 🦅
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
6,326
3,886
113
Izin al diyenler neyin kafasını yaşıyor adam resmi kurumda çalışıyor kuruma zaten bildiriyorlar sen haber etmesende. Aynisi arkadas in başına geldi 3 gun girdi cıktı yaptı işine son verildi. 2 yıl sonra işine geri döndü mahkeme kararıyla kurumun yaptığı hatadan kaynaklı. Hata dediğim de daha içeri girmeden çıkış yaptıkları için aldığı tazminatı odeme karsiliginda geri ise iadesi yapildi. 1 gun sonra çıkış yapsalar bir daha imkani yoktu ise geri başlamasının.

bloodnexus

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
1,268
664
113
O 1 3 gün geçmez ilerde kolay gelsin

blackzero

O Jaleye söyle daha benim gibi delikanlı tanımamış
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,423
3,809
113
Tombalacı seni

Ferhatd

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,484
1,983
113
girdi çıktı devri bitti tabi suç tarihine göre değişiyor 2018 diyorsun ozaman girdi çıktı olur açıkcezaevine ama 1-3 gün değil bazen 1 hafta sürüyor haftasonu çalışma yok gireceğin tarihi ona göre ayarlaman lazım pazartesi girenler çarşamba çıkıyordu çarşamba günü girersen pazartesiye kalma ihtimalin yüksek içerde kurula dikkat et girdi çıktı diye bulaşık yıkatırlar sana ara işlere gönderirler onları mecbur yapacaksın koğuşta temizlik parası isteyen olursa verme param yok de geç

dennozim

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,950
1,618
113
aldigin cezanin 10da 1 ini yatiriyorsun ornek 1 sene ceza aldiysan daha once hic yatarin yoksa en az 1 ay yatiriyor

RoyalKing21

ALLAH DELİKANLİ KALPLERE GÜZEL KADERLER YAZAR..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,290
473
83
Yorumlarda kurumun haberi olur diyen olmuş.Orda yetkili yada sana yakın kimse onunla önce paylaş.Git harbi harbi anlat.Çok zor durumdaydım.Günlük işler arıyordum.Eve ekmek götürmeliydim.3gün simit sattım, zabıta izin vermedi.Sonra günlik işler aramaya başladım. Bir arkadaşım zor dudurum olduğumu anladı. Bana tombaladı komilk yaparmısın dedi. Kabul ettim. 3 gündür çslışmays başladım. Baktım orda insanların parasını hile ile alıyorlar. Kimini dövüyorlardı. Vicdsnım kabul etmedi. Gizlice polisi aradım.banada tutanak tuttular.Bu durumu kimseye anlatamadım.belki vicdana gelirler işşnden olman

tarko11

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,957
1,148
113
Yardımcı olmak için rapor al dedik işte yapacağı başka birşey yok raporsuz ücretsiz izin kullanırsa çıkış verebiliyorlar, raporlu devamsızlık yaparsa çıkaramıyorlar çıkarırlarsa da tazminat ödüyorlar.
Rapor alacak resmi işlem yapılacak rapor tarihinde cezaevinde infaz süresini tamamlıyor görünecek bverdiginiz akla

tarko11

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,957
1,148
113
5 yıl olayı hagb alırsa, bu arkadaş açıktan denetime gidecek yani denetimdeyken 3. ihlalinde ya da en ufak suçunda denetim hakkı alınıp cezaevine iade edilecek. süresi girdiğin cezaevine göre 3-10 gün çok nadiren 1 aya kadar kalabildiğin oluyor. kurul takarsa en az 3 ay ordasın.
Ne anlatiyon dayı ne hagb şu adamın cezası inanmış ilamat abgelmis hagb nerden cikti

tusubana33

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,038
2,765
113
Girersin de ne zaman çıkarsın belli olmaz. 1.çinko dan 2 gün 2.çinkodan 3 gün topbaladan da 7 gün verirler 12 gün falan tutabilirler dikkat et 😃