- 11,321
- 4,143
- 113
Ne diyon aqqayık ol patronun damladı bak
Ne diyon aqqayık ol patronun damladı bak
Ama çıktığında denetimli olacaksın. iş yerinden kağıt isteyecekler çalıştığına dair kaşeletmen gereken bir kağıt vereceklerBeyler açık cezaevine 1/3 gün arası bi girdi çıktı yapmam gerekecek. Bunu çalıştığımı yere bildirmesem ücretsiz izin alsam girip çıksam. Kurumun bilgisi olur mu sizce , çünkü en baştan dersem işten çıkarılma gibi bi durum söz konusu olabilir. (Suç 2018 de tombala mekanında çalışmış olmak herhangi bir yüz kızartıcı suç değil) başına gelen var mı böyle bir durum
Adam sahibinmiş öyle diyoreNe diyon aqq
5 yıl olayı hagb alırsa, bu arkadaş açıktan denetime gidecek yani denetimdeyken 3. ihlalinde ya da en ufak suçunda denetim hakkı alınıp cezaevine iade edilecek. süresi girdiğin cezaevine göre 3-10 gün çok nadiren 1 aya kadar kalabildiğin oluyor. kurul takarsa en az 3 ay ordasın.evet malesef öyle içerinin nasıl oldugunu anlamaları açısından aslında
ordan ztn denetıme gıdıyor artık cezasına göre denetım goruyor denetımı bıtsede 5 yıl sokakta kuzu gıbı gezmen gerekıor bir olaya karısmaman lazım 5yıl ıcerısınde
Ben de senin sahibinimAdam sahibinmiş öyle diyore
Özelden yaz da sahibi olduğun 23 lüğün vesikalığını alBen de senin sahibinim
Olmaz kimseue söyleme sskın koruma kalkanını iş yerinde bir aç yandın yandın sakın 7 gün izin al hatta 10 gün hastam var de sonra yat çık işe dönBeyler açık cezaevine 1/3 gün arası bi girdi çıktı yapmam gerekecek. Bunu çalıştığımı yere bildirmesem ücretsiz izin alsam girip çıksam. Kurumun bilgisi olur mu sizce , çünkü en baştan dersem işten çıkarılma gibi bi durum söz konusu olabilir. (Suç 2018 de tombala mekanında çalışmış olmak herhangi bir yüz kızartıcı suç değil) başına gelen var mı böyle bir durum
O 1 3 gün geçmez ilerde kolay gelsinBeyler açık cezaevine 1/3 gün arası bi girdi çıktı yapmam gerekecek. Bunu çalıştığımı yere bildirmesem ücretsiz izin alsam girip çıksam. Kurumun bilgisi olur mu sizce , çünkü en baştan dersem işten çıkarılma gibi bi durum söz konusu olabilir. (Suç 2018 de tombala mekanında çalışmış olmak herhangi bir yüz kızartıcı suç değil) başına gelen var mı böyle bir durum
Benimkinin vesikası yok boydan fotosu olur ancak. Alabilecek msn 🤣😂 yüreğin dayanmaz 🤣Özelden yaz da sahibi olduğun 23 lüğün vesikalığını al
Tombalacı seniBeyler açık cezaevine 1/3 gün arası bi girdi çıktı yapmam gerekecek. Bunu çalıştığımı yere bildirmesem ücretsiz izin alsam girip çıksam. Kurumun bilgisi olur mu sizce , çünkü en baştan dersem işten çıkarılma gibi bi durum söz konusu olabilir. (Suç 2018 de tombala mekanında çalışmış olmak herhangi bir yüz kızartıcı suç değil) başına gelen var mı böyle bir durum
aldigin cezanin 10da 1 ini yatiriyorsun ornek 1 sene ceza aldiysan daha once hic yatarin yoksa en az 1 ay yatiriyorBeyler açık cezaevine 1/3 gün arası bi girdi çıktı yapmam gerekecek. Bunu çalıştığımı yere bildirmesem ücretsiz izin alsam girip çıksam. Kurumun bilgisi olur mu sizce , çünkü en baştan dersem işten çıkarılma gibi bi durum söz konusu olabilir. (Suç 2018 de tombala mekanında çalışmış olmak herhangi bir yüz kızartıcı suç değil) başına gelen var mı böyle bir durum
Yok awkReis bana polisler 1 hafta sürmez çıkarsın dediler savcılıktan evrak gelmesi 1 ayı geçti
Rapor alacak resmi işlem yapılacak rapor tarihinde cezaevinde infaz süresini tamamlıyor görünecek bverdiginiz aklaYardımcı olmak için rapor al dedik işte yapacağı başka birşey yok raporsuz ücretsiz izin kullanırsa çıkış verebiliyorlar, raporlu devamsızlık yaparsa çıkaramıyorlar çıkarırlarsa da tazminat ödüyorlar.
Ne anlatiyon dayı ne hagb şu adamın cezası inanmış ilamat abgelmis hagb nerden cikti5 yıl olayı hagb alırsa, bu arkadaş açıktan denetime gidecek yani denetimdeyken 3. ihlalinde ya da en ufak suçunda denetim hakkı alınıp cezaevine iade edilecek. süresi girdiğin cezaevine göre 3-10 gün çok nadiren 1 aya kadar kalabildiğin oluyor. kurul takarsa en az 3 ay ordasın.