- 250
- 99
- 28
hagb verilmemiş yani 5 yıl olayı yok cezaevine girip ordan denetime gidecek denetimi yakarsa cezaevine iade edilecek diyorum iyi okuNe anlatiyon dayı ne hagb şu adamın cezası inanmış ilamat abgelmis hagb nerden cikti
hagb verilmemiş yani 5 yıl olayı yok cezaevine girip ordan denetime gidecek denetimi yakarsa cezaevine iade edilecek diyorum iyi okuNe anlatiyon dayı ne hagb şu adamın cezası inanmış ilamat abgelmis hagb nerden cikti
Denetimi yakarsa kendini yakarhagb verilmemiş yani 5 yıl olayı yok cezaevine girip ordan denetime gidecek denetimi yakarsa cezaevine iade edilecek diyorum iyi oku
Arkamı kolla derken ne yapsın yani parasinami sahip çıksın o açıkta hırsız çok evetKardesım ben 20202de gır cık yaptım 2018 oncesı auctan ben cuma gırdım aksam cıktım ama ıcerde pazartesı gırıp cumaya kadar bekleyen bı ton adam vardı onarda cuma cıktı ıcerısı rezıllık tamamen dıkkat et arkanı kolla cok parayla ıcerı gırme almıyorlar zaten dıyecegım bu
tarko bende 2020 de silivri girdi çıktı yaptım aynı gün pandemi diye izinleri uzattılar durmadan denetimli serbestlik olacaktı gittim güngörene bana dediler daha baslamamıs evraklara baktılar ama cezaevi iznini devlet durmadan uzattıgı için ne imza attım ne birşey yaptım dosyada kapalıArkamı kolla derken ne yapsın yani parasinami sahip çıksın o açıkta hırsız çok evet
Aynı benimde öyle oldu pandemide saldılar bı kere denetime gittim ondan sonra hiç gitmedim imza imza benimde kapandı gitti dosya kapansaydi Corona oldum der çıkardım işin içinden diye dusundumtarko bende 2020 de silivri girdi çıktı yaptım aynı gün pandemi diye izinleri uzattılar durmadan denetimli serbestlik olacaktı gittim güngörene bana dediler daha baslamamıs evraklara baktılar ama cezaevi iznini devlet durmadan uzattıgı için ne imza attım ne birşey yaptım dosyada kapalı
kardo bende ne imza attım ne denetim yaptım ne birşey yaptım e devlette dosya kapalı birşey olmaz dime aradan 5 senede geçmişAynı benimde öyle oldu pandemide saldılar bı kere denetime gittim ondan sonra hiç gitmedim imza imza benimde kapandı gitti dosya kapansaydi Corona oldum der çıkardım işin içinden diye dusundum
Bir şey olmaz da bu zamanda da ceza mı yatılır yakardo bende ne imza attım ne denetim yaptım ne birşey yaptım e devlette dosya kapalı birşey olmaz dime aradan 5 senede geçmiş
dosya kapanmadımı seninAynı benimde öyle oldu pandemide saldılar bı kere denetime gittim ondan sonra hiç gitmedim imza imza benimde kapandı gitti dosya kapansaydi Corona oldum der çıkardım işin içinden diye dusundum
kardo pandemi de girdi çıktı yaptım aynı gün devlet durmadan uzattı izinleri benimde 2 sene 10 ay 17 gün mü ne vardı ceza ama izinleri yaklasık 1 seneyi geçti uzaması güngören denetim serbestlik e gittim baktı şuan birşey yok dedi kagıdımda ordaydı ama aradan zaman geçti e devletten dosya kapalı yazıyorBir şey olmaz da bu zamanda da ceza mı yatılır ya
Nolcak denetimmi vardı salgın vardı bı kere gittim ama naptın onu hatirlamiyorumkardo bende ne imza attım ne denetim yaptım ne birşey yaptım e devlette dosya kapalı birşey olmaz dime aradan 5 senede geçmiş
Dosyamı kalır bitti gitti o pandemide denetime cikanlarin cezası bitenler kapandı dosyalaridosya kapanmadımı senin
ben gittim bana dediler dosya yok sonra kadın dedi bakayım sonra dedi burda ama daha izinleri var diye baslamamıs dedi izinlerde uzadı sonrada dosya kapandıNolcak denetimmi vardı salgın vardı bı kere gittim ama naptın onu hatirlamiyorum
Nasıl yani hakederek tahliye tarihini m diyoaunYa ben şu olayı anlamıyorum adam 2018de bi halt yediyse en geç 2019a kadar neyse ceza ver adam düzen kurmuş belkide yuvasını kurmuş herifi içeri atıyorsun sene 2026 bu nasıl mantık
Kanka bu işleri bilmem ama bu adam 2018de ceza yemiş dimi bu adamı neden en geç 2019da içeri atmadın neden 7-8 sene sonra içeri atıyorsun bunu diyorumNasıl yani hakederek tahliye tarihini m diyoaun
Ama cagirmislardi iki ayda birimi öyl bişey ben hiç gitmedim korona oldum derim dedim gercekten korona oldum öyle kapandı gittiben gittim bana dediler dosya yok sonra kadın dedi bakayım sonra dedi burda ama daha izinleri var diye baslamamıs dedi izinlerde uzadı sonrada dosya kapandı
basit bir olay yüzüden 10 senesi çöp oldu.Kanka bu işleri bilmem ama bu adam 2018de ceza yemiş dimi bu adamı neden en geç 2019da içeri atmadın neden 7-8 sene sonra içeri atıyorsun bunu diyorum