Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Başına Gelen

berny49

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,909
519
113
Kardesım ben 20202de gır cık yaptım 2018 oncesı auctan ben cuma gırdım aksam cıktım ama ıcerde pazartesı gırıp cumaya kadar bekleyen bı ton adam vardı onarda cuma cıktı ıcerısı rezıllık tamamen dıkkat et arkanı kolla cok parayla ıcerı gırme almıyorlar zaten dıyecegım bu

berny49

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,909
519
113
Artı denetıme cıkacaksın egıtınler semınerler falan var gıtmen zorunlu bıde calısma yukymluşugu var ıs yerınden kesınkagıt ıstet veya sıgortalı ıs bul derler ıs yerııllakı duyacak malesef

tarko11

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,934
1,136
113
Kardesım ben 20202de gır cık yaptım 2018 oncesı auctan ben cuma gırdım aksam cıktım ama ıcerde pazartesı gırıp cumaya kadar bekleyen bı ton adam vardı onarda cuma cıktı ıcerısı rezıllık tamamen dıkkat et arkanı kolla cok parayla ıcerı gırme almıyorlar zaten dıyecegım bu
Arkamı kolla derken ne yapsın yani parasinami sahip çıksın o açıkta hırsız çok evet

Boboji

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
12,831
3,455
113
Arkamı kolla derken ne yapsın yani parasinami sahip çıksın o açıkta hırsız çok evet
tarko bende 2020 de silivri girdi çıktı yaptım aynı gün pandemi diye izinleri uzattılar durmadan denetimli serbestlik olacaktı gittim güngörene bana dediler daha baslamamıs evraklara baktılar ama cezaevi iznini devlet durmadan uzattıgı için ne imza attım ne birşey yaptım dosyada kapalı

tarko11

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,934
1,136
113
tarko bende 2020 de silivri girdi çıktı yaptım aynı gün pandemi diye izinleri uzattılar durmadan denetimli serbestlik olacaktı gittim güngörene bana dediler daha baslamamıs evraklara baktılar ama cezaevi iznini devlet durmadan uzattıgı için ne imza attım ne birşey yaptım dosyada kapalı
Aynı benimde öyle oldu pandemide saldılar bı kere denetime gittim ondan sonra hiç gitmedim imza imza benimde kapandı gitti dosya kapansaydi Corona oldum der çıkardım işin içinden diye dusundum

Boboji

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
12,831
3,455
113
Aynı benimde öyle oldu pandemide saldılar bı kere denetime gittim ondan sonra hiç gitmedim imza imza benimde kapandı gitti dosya kapansaydi Corona oldum der çıkardım işin içinden diye dusundum
kardo bende ne imza attım ne denetim yaptım ne birşey yaptım e devlette dosya kapalı birşey olmaz dime aradan 5 senede geçmiş

Boboji

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
12,831
3,455
113
dosya kapanmadımı senin

Boboji

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
12,831
3,455
113
Bir şey olmaz da bu zamanda da ceza mı yatılır ya
kardo pandemi de girdi çıktı yaptım aynı gün devlet durmadan uzattı izinleri benimde 2 sene 10 ay 17 gün mü ne vardı ceza ama izinleri yaklasık 1 seneyi geçti uzaması güngören denetim serbestlik e gittim baktı şuan birşey yok dedi kagıdımda ordaydı ama aradan zaman geçti e devletten dosya kapalı yazıyor

tarko11

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,934
1,136
113
kardo bende ne imza attım ne denetim yaptım ne birşey yaptım e devlette dosya kapalı birşey olmaz dime aradan 5 senede geçmiş
Nolcak denetimmi vardı salgın vardı bı kere gittim ama naptın onu hatirlamiyorum

Pershing

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,456
2,158
113
Ya ben şu olayı anlamıyorum adam 2018de bi halt yediyse en geç 2019a kadar neyse ceza ver adam düzen kurmuş belkide yuvasını kurmuş herifi içeri atıyorsun sene 2026 bu nasıl mantık

Boboji

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
12,831
3,455
113
Nolcak denetimmi vardı salgın vardı bı kere gittim ama naptın onu hatirlamiyorum
ben gittim bana dediler dosya yok sonra kadın dedi bakayım sonra dedi burda ama daha izinleri var diye baslamamıs dedi izinlerde uzadı sonrada dosya kapandı

tarko11

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,934
1,136
113
Ya ben şu olayı anlamıyorum adam 2018de bi halt yediyse en geç 2019a kadar neyse ceza ver adam düzen kurmuş belkide yuvasını kurmuş herifi içeri atıyorsun sene 2026 bu nasıl mantık
Nasıl yani hakederek tahliye tarihini m diyoaun

tarko11

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,934
1,136
113
ben gittim bana dediler dosya yok sonra kadın dedi bakayım sonra dedi burda ama daha izinleri var diye baslamamıs dedi izinlerde uzadı sonrada dosya kapandı
Ama cagirmislardi iki ayda birimi öyl bişey ben hiç gitmedim korona oldum derim dedim gercekten korona oldum öyle kapandı gitti

tonymontana

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,178
3,715
113
Kanka bu işleri bilmem ama bu adam 2018de ceza yemiş dimi bu adamı neden en geç 2019da içeri atmadın neden 7-8 sene sonra içeri atıyorsun bunu diyorum
basit bir olay yüzüden 10 senesi çöp oldu.
işe girsen giremezsin,aile kuramazsın.
yitip giden hayatlar, insanın hiçbir degeri yok. devletlere,şirketelere sadece köle lazım.
it gibi çalış,bizi zengin et. bu istikrarı gösteremıyorsan,azıcık saparsan yoldan, içeri atarım,para cezalarına boğarım, hayatı sana zehir ederim diyor.
sistemle uyumsuz olursan hayatın cehenneme döner.