- 8,222
- 1,092
- 113
Topragim IBAN gönderdim müsait olunca bakarsinBEN ÖYLE İNSAN DEĞİLİM KANKA MAKSAT GIRGIR ŞAMATA OLSUNKIZMA GARDASİM AĞIR ABİSİN EYW YOLLA IBAN CANSİN
Topragim IBAN gönderdim müsait olunca bakarsinBEN ÖYLE İNSAN DEĞİLİM KANKA MAKSAT GIRGIR ŞAMATA OLSUNKIZMA GARDASİM AĞIR ABİSİN EYW YOLLA IBAN CANSİN
TebriklerTekrardan merhaba arkadaşlar sizler sayesinde totem yaparak 2 gündür büyük vurgunlar yapiyorumbugünde forumun sayesinde 3kyi 30 dakikada 32k yapadak güzel bir vurguna imza attım
böyle paylaşımlar yapınca bazı arkadaşlar kızıyorlar ama canları sağolsun
Bildiğiniz üzere dün akşam 5 kişiye 200tl dağıtım yaptım şimdide
@Shellac dost konuyu kilit yapana kadar mesaj atan kişilerden
5 kişiye 500 TL yolucam
BABA BEN ÖYLE İNSAN DEGİLİM OLAMIYORUM SAYGILAR EREĞLİYEKapat dmyi boşver kimseye gönderme 😃
TebriklerTekrardan merhaba arkadaşlar sizler sayesinde totem yaparak 2 gündür büyük vurgunlar yapiyorumbugünde forumun sayesinde 3kyi 30 dakikada 32k yapadak güzel bir vurguna imza attım
5 kişiye 500 TL yolucam
Bize de gelir mi sıra dadaşBabalar kendime ayırdım 20k geri kalan 12 iyi sizin göze aldım RELAX sadece herkese elimden geldigince yardımcı olacagim SU ANDA YETİŞEMİYORUM DM PATLAK
Bizim de ciceklerimiz acacak mı dadaşBEN ÖYLE İNSAN DEĞİLİM KANKA MAKSAT GIRGIR ŞAMATA OLSUNKIZMA GARDASİM AĞIR ABİSİN EYW YOLLA IBAN CANSİN
Şansın daim olsunTekrardan merhaba arkadaşlar sizler sayesinde totem yaparak 2 gündür büyük vurgunlar yapiyorumbugünde forumun sayesinde 3kyi 30 dakikada 32k yapadak güzel bir vurguna imza attım
5 kişiye 500 TL yolucam
Dm kapatmazsan yandınBabalar kendime ayırdım 20k geri kalan 12 iyi sizin göze aldım RELAX sadece herkese elimden geldigince yardımcı olacagim SU ANDA YETİŞEMİYORUM DM PATLAK
Düşün lan peşimden a@ piranaları yazBABA BEN ÖYLE İNSAN DEGİLİM OLAMIYORUM SAYGILAR EREĞLİYE
Kral adamsın dost umarım 100 katı kazanırsınBabalar kendime ayırdım 20k geri kalan 12 iyi sizin göze aldım RELAX sadece herkese elimden geldigince yardımcı olacagim SU ANDA YETİŞEMİYORUM DM PATLAK
Helal olsun dadaşlar has Türk tür zatenBABA BEN ÖYLE İNSAN DEGİLİM OLAMIYORUM SAYGILAR EREĞLİYE
Mehmet sekmen gıbı adamsın reıs helal olsunBABA BEN ÖYLE İNSAN DEGİLİM OLAMIYORUM SAYGILAR EREĞLİYE
Gardaşim Rize geçen Samsun'a vurdu ordan iyi para kırdım sende yolla ibanReis ibanın gözüküyor sil mesajı bence
Topragim IBAN gönderdim müsait olunca bakarsinBABA BEN ÖYLE İNSAN DEGİLİM OLAMIYORUM SAYGILAR EREĞLİYE
UstaGardaşim Rize geçen Samsun'a vurdu ordan iyi para kırdım sende yolla iban
Samsun'a vurdu demesek birileri alınıyorda 😑Gardaşim Rize geçen Samsun'a vurdu ordan iyi para kırdım sende yolla iban
Usta bak ustaGardaşim Rize geçen Samsun'a vurdu ordan iyi para kırdım sende yolla iban
Fena vurduk gardasımGardaşim Rize geçen Samsun'a vurdu ordan iyi para kırdım sende yolla iban
Samsuna bizde vurduk bizimki nerde 🤣Gardaşim Rize geçen Samsun'a vurdu ordan iyi para kırdım sende yolla iban