- 22,106
- 27,496
- 113
Erhan IBAN at bana sana atayım sen hallet sana zahmet
Erhan IBAN at bana sana atayım sen hallet sana zahmet
Tamam 7 olsun@vurucu999 benlen birlikte 7 kisi var dost
Aynen heryere sinyal atarım ben 😂😂😂 Ben sigarasız kalmam dost en önemli şey zula dolu şimdilik. Kafayı yerim içmezsem 😂Yav he he aq ya sende ne sinyalci adamsın be kardeşim
Dost sen nöbet de degilmisin gözünü sevim sağa sola bak az ülke elden gidicekBrezilya ve Şili basket maçları var 2 adım yapılabilir
Vurucu da var dost herkes ilk andan beri takip etmisErhan IBAN at bana sana atayım sen hallet sana zahmet
Vale ne diyorsa ona göre uyalım 7 çok oldu aq
Sağa sola bakmalık bir yer değil yoksa asla tele bakmamDost sen nöbet de degilmisin gözünü sevim sağa sola bak az ülke elden gidicek
Keşke zara sallasaydik be 😅😅Vurucu da var dost herkes ilk andan beri takip etmis
Valla 7 kişiyiz dost simdi kimseyi bu listeden çıkartamayiz ayıp olurVale ne diyorsa ona göre uyalım 7 çok oldu aq
Sen bugünde çıplak uyu ayin 20 si iade ederim ben sana puahKeşke zara sallasaydik be 😅😅
Bizede gele denk gelmiş 😂😂😂😏😏😏Keşke zara sallasaydik be 😅😅
Allah için at ibani artık YatacamValla 7 kişiyiz dost simdi kimseyi bu listeden çıkartamayiz ayıp olur
Abim burada nolmuş 🤪Vishhhh babooo☺😂
Adam bee sabahki maca 50 k salliyim diyorum alt olan maçaSağa sola bakmalık bir yer değil yoksa asla tele bakmam
8 kişiyiz 😈😈 @AllanSaintMaximinValla 7 kişiyiz dost simdi kimseyi bu listeden çıkartamayiz ayıp olur
O degil sen zenginsin diye sürekli unutuyorum seni dost puahaAdam bee sabahki maca 50 k salliyim diyorum alt olan maça
Seni yazdım üst köşeye 😂😂😂O degil sen zenginsin diye sürekli unutuyorum seni dost puaha
Sen 2 dk dm bak dostO degil sen zenginsin diye sürekli unutuyorum seni dost puaha