Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling Beşiktaş / Kasa 1900 Hedef --

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Muroo1988

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
70,830
37,373
113
Muro herkes şahit sana atayım dedim sen kabul etmedin :( ayrıca ilk giden paramız değil olmayacakta sadece oda değil akşam iki kişi daha tokatladı beni canları sağolsun ne diyelim...
Karaktersiz adam iste Sen diyorsun sana atacağım diyorsun ondan sonra onu atıyorsun Ben sana diyorum ki ben rol yapamam Kardeşim ben sıkıntıdaydım çok kötü al aldı gitti bana atsaydın ben yapmasaydım örnek veriyorum yine aynı şey olacaktı Hiç olmazsa ben alıp gitmiyorum ben açık konuşuyorum

anl94

Affetmezz
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
2,216
1,626
113
Karaktersiz adam iste Sen diyorsun sana atacağım diyorsun ondan sonra onu atıyorsun Ben sana diyorum ki ben rol yapamam Kardeşim ben sıkıntıdaydım çok kötü al aldı gitti bana atsaydın ben yapmasaydım örnek veriyorum yine aynı şey olacaktı Hiç olmazsa ben alıp gitmiyorum ben açık konuşuyorum
Muro dayım. Koreks mi

akgul383

Kimseyi bekleme,işi düşen yetişir zaten
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
19,833
6,297
113
Hayırdır noldu burda

akgul383

Kimseyi bekleme,işi düşen yetişir zaten
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
19,833
6,297
113
Beşiktaş rol yapıyordu baronizm de Roma bonusu için çekim bekliyordu 500 attı ona çekince burda rol aç diye adam ortalıkta yok başka birine daha yardım etmiş oda ortalıkta yok
Bunları yayacaksın ki yüzleri olmayacak forumda

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...