- 26,605
- 12,576
- 113
@Beşiktaş isim ver bizde bilelim bunlar hakediyor
Aynen farketmez reis. Para herkese yakışmıyor ya vallahi billahiNet bilgim yok dostum ama 1500 ama 15 k fark eder mi dostum
var 2 kişiBaron diye birisi
Karaktersiz adam iste Sen diyorsun sana atacağım diyorsun ondan sonra onu atıyorsun Ben sana diyorum ki ben rol yapamam Kardeşim ben sıkıntıdaydım çok kötü al aldı gitti bana atsaydın ben yapmasaydım örnek veriyorum yine aynı şey olacaktı Hiç olmazsa ben alıp gitmiyorum ben açık konuşuyorumMuro herkes şahit sana atayım dedim sen kabul etmedinayrıca ilk giden paramız değil olmayacakta sadece oda değil akşam iki kişi daha tokatladı beni canları sağolsun ne diyelim...
Muro dayım. Koreks miKaraktersiz adam iste Sen diyorsun sana atacağım diyorsun ondan sonra onu atıyorsun Ben sana diyorum ki ben rol yapamam Kardeşim ben sıkıntıdaydım çok kötü al aldı gitti bana atsaydın ben yapmasaydım örnek veriyorum yine aynı şey olacaktı Hiç olmazsa ben alıp gitmiyorum ben açık konuşuyorum
Kötü şeylerHayırdır noldu burda
Yok pegasus fair uçak moduMuro dayım. Koreks mi
Biraz daha açar mısınız Hakan bey kötüyüKötü şeyler
Beşiktaş rol yapıyordu baronizm de Roma bonusu için çekim bekliyordu 500 attı ona çekince burda rol aç diye adam ortalıkta yok başka birine daha yardım etmiş oda ortalıkta yokBiraz daha açar mısınız Hakan bey kötüyü
Bunları yayacaksın ki yüzleri olmayacak forumdaBeşiktaş rol yapıyordu baronizm de Roma bonusu için çekim bekliyordu 500 attı ona çekince burda rol aç diye adam ortalıkta yok başka birine daha yardım etmiş oda ortalıkta yok
Dayım bizde çekmecedeyizYok pegasus fair uçak modu
NeresindesinDayım bizde çekmecedeyiz
TepeüstüüNeresindesin
En iyi kayıp bonusu listesi yapan 2 kişiye ibandan 500₺😂😂😂Neresindesin
Çok kastın heEn iyi kayıp bonusu listesi yapan 2 kişiye ibandan 500₺😂😂😂
Bilip bilmeden konuşuptaÇok kastın he
Ben kasmıyorum bunu ilk söyleyene atıf yaptımBilip bilmeden konuşupta
herşeyin önüne atlama
Neyin kasmasından bahsediyorsunBen kasmıyorum bunu ilk söyleyene atıf yaptım