- 89,062
- 17,956
- 113
İstemek için mi buradayız sanki tebrik ettik dostu bizde biliyoruzKuponlar wonn olunca millet akmaya başladı yarım saat önce 10 kişi yoktu
İstemek için mi buradayız sanki tebrik ettik dostu bizde biliyoruzKuponlar wonn olunca millet akmaya başladı yarım saat önce 10 kişi yoktu
Tebrikler dost,,emeğine sağlıkÇekim verdim dostlar şimdi dağıtım işine bakalım sayı kalabalık olduğu için 8 kişi 250 yapalım roledw dewam edelim tekrar dağıtımda sonra ne kadar kişiye ulasabilirsek o kadar iyi
yapyım şstersenDağıtım işini kim üstlenir beyler
4.kisi 500 yap dost adam gibi rool acsinlarÇekim verdim dostlar şimdi dağıtım işine bakalım sayı kalabalık olduğu için 8 kişi 250 yapalım roledw dewam edelim tekrar dağıtımda sonra ne kadar kişiye ulasabilirsek o kadar iyi
bence de4.kisi 500 yap dost adam gibi rool acsinlar
cok haklisin 500 e daha iyi rool açılır 250 nedirusta 4 kış 500 yap 250 zor siteye atıyoruz hahaha
500 daha iyi kankam 250 dişe dokunmuyor role devam edersinÇekim verdim dostlar şimdi dağıtım işine bakalım sayı kalabalık olduğu için 8 kişi 250 yapalım roledw dewam edelim tekrar dağıtımda sonra ne kadar kişiye ulasabilirsek o kadar iyi
4 kişi yap siteye atabilsin milletÇekim verdim dostlar şimdi dağıtım işine bakalım sayı kalabalık olduğu için 8 kişi 250 yapalım roledw dewam edelim tekrar dağıtımda sonra ne kadar kişiye ulasabilirsek o kadar iyi
Kendin yap kankamDağıtım işini kim üstlenir beyler
kimse yok havale gönderimDağıtım işini kim üstlenir beyler
İşte mesele oradaKim kim ödül alıyor simdi
hallederim istersen.Dağıtım işini kim üstlenir beyler
Uyar bana dost sigarasız bir kaç arkadaş vardı maksat herkes sigara alsın diye 4 k kar var paylaştık yarışı sizin yarışı benim4 kişi yap siteye atabilsin millet![]()
Masoud olabilirkimse yok havale gönderim