- 28,043
- 13,397
- 113
la havle adam 4 kışı dıyor hal 8 dıyorsunyz8 kisi olsaydi 250 iyi para en azindan ac olan varda 8 kisinin karnini doyururdun. Hep bizim sansimiz artardi. 500 atacaksin idda atacakklar ben yemek yicem reis beni ssec lutfen
la havle adam 4 kışı dıyor hal 8 dıyorsunyz8 kisi olsaydi 250 iyi para en azindan ac olan varda 8 kisinin karnini doyururdun. Hep bizim sansimiz artardi. 500 atacaksin idda atacakklar ben yemek yicem reis beni ssec lutfen
Kanka yemeğin buraya kaldı ise yaşama at kendini8 kisi olsaydi 250 iyi para en azindan ac olan varda 8 kisinin karnini doyururdun. Hep bizim sansimiz artardi. 500 atacaksin idda atacakklar ben yemek yicem reis beni ssec lutfen
atarım kanka sorun değil@Losers @SaHgEc @Danger38 @Hamzaxaslan 500 TL rol kazananlar dağıtır Hamza sen dağıtımı yaparmisin dost sana zahmet sana atsam
Kesene bereket@Losers @SaHgEc @Danger38 @Hamzaxaslan 500 TL rol kazananlar dağıtır Hamza sen dağıtımı yaparmisin dost sana zahmet sana atsam
Ne diyorsun ya sen iftiraci. Saat basi kod atan sitelerin kodlarini paylasiyorum ama sen iftiracisin1000 ms olmussun hayirli olsun. kurtulmus millet senden dost ahaha
İban atatarım kanka sorun değil
En baştan takip edenlerden 4 kişi alacak anladınŞimdi nolacak ben anlamadım ya
Netanyahu Müslüman olur bu dedigin olmaz muroBugün rol bekleme Hakan ya bugün bir kupon Sen at biz takip edelim ya
Ona özen gösterdim dost sectifim dostlar hepsi rolcu@Beşiktaş tebrikler roll açanlara ve açacaklara gönderde en azından forum kalkınsın biraz açanıda görelim açmayanıda
Temiz liste@Losers @SaHgEc @Danger38 @Hamzaxaslan 500 TL rol kazananlar dağıtır Hamza sen dağıtımı yaparmisin dost sana zahmet sana atsam
Kısmet,,,yapacak bişey yok,,İse bak lan en baştan beri rol takip ediyoruz bir cacık yok
Bana atarsan acmam peşin diimOna özen gösterdim dost sectifim dostlar hepsi rolcu
Dostum ben joker roll yapıcam uzun sürebilir frebet olduğu için çok lazım bi sağlamamız olsun🙏😍@Losers @SaHgEc @Danger38 @Hamzaxaslan 500 TL rol kazananlar dağıtır Hamza sen dağıtımı yaparmisin dost sana zahmet sana atsam
Emeğine sağlık,,Ona özen gösterdim dost sectifim dostlar hepsi rolcu
Ya reis 8 kisi 250 yapsaydinTamam dostlar ödeme gelene kadar 4 kişi secelim o zaman secemediklerim.kusura bakmasın ben 8 kişi faydalansın diye uğraştım herkes şahit![]()
Kafana göreDostum ben joker roll yapıcam uzun sürebilir frebet olduğu için çok lazım bi sağlamamız olsun🙏😍