- 440
- 208
- 43
Beklemeye aldıkları çekimi kendi isteğimle iptal ederler mi kiİptal ettir tekrar ver
Beklemeye aldıkları çekimi kendi isteğimle iptal ederler mi kiİptal ettir tekrar ver
Sor bak bana geldiBeklemeye aldıkları çekimi kendi isteğimle iptal ederler mi ki
Bu sıte para ödeyecek ben gorucemSor bak bana geldi
Xpay havale dene istersenBu sıte para ödeyecek ben gorucem
Yok sitenin dalgası bize kalkmışBendede durum böyle. Ödeyin be kardeşim ya
Ben 10:43 de çekim verdim saat 3 oldu hala gelmedi jskflağkshzYok sitenin dalgası bize kalkmış
İyi sende öyle diyor bende hala beklemrdr bile değil çekimde yeni yazıuo5 saat olacak hala beklemede canlı bunu diyor. Mustafa Bey çekiminiz onaylı ve gönderim aşamasındadır. İşleminiz ödeme firmasının yoğunluğuna göre sonuçlanacaktır efendim . Onaylı çekim talepleri iptal edilemez . Çekim talebiniz tarafımızca onaylanmış ve tercih ettiğiniz ödeme firmasına iletilmiştir. Ödeme, firma tarafından işleme alınmaktadır. Kazancınız için Betbon Ailesi olarak sizi tebrik ederiz!
Havale ile mi verdin dostİyi sende öyle diyor bende hala beklemrdr bile değil çekimde yeni yazıuo
Avibet bana yapmıştı ödeme 10 dk sürmemiştibu site avibetin yan sitesi avibette bana odeme yapmamıştı bekletip bunlar kafasına gore yolluyor parayı
Odemıyor zaten onay bıle vermıyor kahpelerbu site avibetin yan sitesi avibette bana odeme yapmamıştı bekletip bunlar kafasına gore yolluyor parayı
Benimki 5 saatir onaylı beklemede de ne olmuş xdOdemıyor zaten onay bıle vermıyor kahpeler
EvetHavale ile mi verdin dost
kardeş buraya düştüyse bir site Allah o siteye yardım etsin.Beklemeye geçse bi umut beklicem de. Hep yeni de kalıyor. 50 kere canlı desteğe yazdım yoğunluk var diyor.