- 1,862
- 722
- 113
Bakalım öder inşallah ödeme alan cokBenim 15 dk da işleme aldı 6 saattir hala göndermedi
Bakalım öder inşallah ödeme alan cokBenim 15 dk da işleme aldı 6 saattir hala göndermedi
7 saattir bekliyoruz canlı aynı şeyleri söyleyip duruyorHavale ile veren dostlar ödeme gelirse ve ne kadar sürede geldi yazarsa sevinirim
Hangi yöntemle berdinIşleme aldılar hemen ödenir ins Ekli dosyayı görüntüle 989922
Hangi havale yontemınıle odedıÇekim talebi ödendi
Hiç sorma kanser etti canlı, yok onaylandı yok iletildi yok sırada yoğunluk var falan filan7 saattir bekliyoruz canlı aynı şeyleri söyleyip duruyor
Parago havaleHangi yöntemle berdin
Bıze odemıyor bakıyeyıde silmşyor onaylamıyorsa amaç ne acabaParago havale
Benim buraya üyelik var sanıyordum ama yokmuş. Yada vardı ama üyeliği sildiler. Tekrar üye oldum aldım bonusu. Valla slotta yaptım çevrimi talep verdikten sonra 5 dk sürmedi geldi çekim. Eyvallah dostwww.betbon247.com
Çevrimi kolay siteden bakarsınız ben çektim sporda çevirdim 13 dakika da ödediler..
@Muroo1988
yapış kanka![]()
Bana da ödemedi daha sadece işleme aldiBıze odemıyor bakıyeyıde silmşyor onaylamıyorsa amaç ne acaba
Ağa işleme bile almıyor beklemeye gecse gam yemeyecem öğlen 12 den beriBana da ödemedi daha sadece işleme aldi
Hangi yöntemle cektınBenim buraya üyelik var sanıyordum ama yokmuş. Yada vardı ama üyeliği sildiler. Tekrar üye oldum aldım bonusu. Valla spotta yaptım çevrimi talep verdikten sonra 5 dk sürmedi geldi çekim. Eyvallah dost)
Jetpay havaleHangi yöntemle cektın
Kaç dakıka surdu odemeJetpay havale
Hangi yöntem beklemeye aldımıÇekim verdim bekliyorum
3 dk. 16:23 talep verdim. 16:26 geldiKaç dakıka surdu odeme
Vay aq bozu beklemeye bıle almıyor ağa 12 den berı uğraşıyorum denemedıgım yöntem kalmadı ben anlamadım3 dk. 16:23 talep verdim. 16:26 geldi