Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Deneme Bonusu Betbon 777 TL ( Kolay Çevrimli - 2000TL Çekim)

mustafa3356

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
438
208
43
3 dk. 16:23 talep verdim. 16:26 geldi
Vay anasını arkadaş ya saat 10.06 da talep verdim, 10.24 de beklemeye aldı saat 17 hala beklemede xpay havale ile, canlıda durmadan iletildi diyor çekiminiz onaylandı en kısa sürede firma tarafından gonderilicek diyor da diyor 7 saat oldu tık yok hala

Mylifee811

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
666
196
43
Vay anasını arkadaş ya saat 10.06 da talep verdim, 10.24 de beklemeye aldı saat 17 hala beklemede xpay havale ile, canlıda durmadan iletildi diyor çekiminiz onaylandı en kısa sürede firma tarafından gonderilicek diyor da diyor 7 saat oldu tık yok hala
Bizimki onay bıle almıyor keske alsana beklesek bunlar ısıne gelene arıyor pasta gelmeyene atmıyor ben onu anladım

wakaeme

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,653
730
113
Canlı desteğe ağza alınmayacak kelimeler ediyorum. Hâlâ bana böyle diyor

Çekim işlemlerinde yoğunluk bulunmaktadır. İşlem süreleri, sıra ve yoğunluk durumuna göre değişiklik gösterebilir. İlginiz ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Mylifee811

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
666
196
43
Canlı desteğe ağza alınmayacak kelimeler ediyorum. Hâlâ bana böyle diyor

Çekim işlemlerinde yoğunluk bulunmaktadır. İşlem süreleri, sıra ve yoğunluk durumuna göre değişiklik gösterebilir. İlginiz ve anlayışınız için teşekkür ederiz.
Aynısınınbanandıyornsjjdjdjd

mustafa3356

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
438
208
43
8 saat sonra çekim talebini iptal ettirdim, jetpay ile talep oluşturdum umarim bir 8 saat daha beklemeyiz xd