- 1,636
- 291
- 83
Hangi havale yöntemi acaba çekim bekliyorsunuzHiç sorma havale ile birine 10dkda göndermiş xd ama farklı havale yöntemiyle vermiş. Sitenin söylediği yöntem ile verdim 3 saat oldu bekliyoruz xd
Hangi havale yöntemi acaba çekim bekliyorsunuzHiç sorma havale ile birine 10dkda göndermiş xd ama farklı havale yöntemiyle vermiş. Sitenin söylediği yöntem ile verdim 3 saat oldu bekliyoruz xd
JahahahahahshaHiç sorma havale ile birine 10dkda göndermiş xd ama farklı havale yöntemiyle vermiş. Sitenin söylediği yöntem ile verdim 3 saat oldu bekliyoruz xd
Xpay havale destekde ki karı onunla çek demişti dinlemez olaydımHangi havale yöntemi acaba çekim bekliyorsunuz
Çizdiğim yere tıkla aşağıda telefon paylaş çıkar ona tıkla olurhay bonbonbotuna ya
Şimdi bende onunla verdim tüh beklemede oldu ofXpay havale destekde ki karı onunla çek demişti dinlemez olaydım
ona basıp deniyorum ama olmuyorÇizdiğim yere tıkla aşağıda telefon paylaş çıkar ona tıkla olur
Sitedeki üyelik numarası ve telegramdaki numara aynı değil miona basıp deniyorum ama olmuyor
aynıSitedeki üyelik numarası ve telegramdaki numara aynı değil mi
Bol şanslaraynı
pc telegramdan oldu sonunda
Bu ne lan 4 saat olucak benimde aynı yöntem beklemede hala dalga mı geçiyorlarÇekim 13 dakika da geldi xpayiohavale ile
Ss atsana agam siteye göstericemÇekim 13 dakika da geldi xpayiohavale ile
Seninki havuzda kalmışSs atsana agam siteye göstericem
Ne demek oluyor oSeninki havuzda kalmış
İptal ettir tekrar verNe demek oluyor o
bende kripto ile vermiştim 1 buçuk saat oldu. Şimdi iptal edip xpay havale ile verdim umarım öderler yaSeninki havuzda kalmış
Beklemeye alindimi hemenbende kripto ile vermiştim 1 buçuk saat oldu. Şimdi iptal edip xpay havale ile verdim umarım öderler ya
yok alınmadı. Niye böyle bu site anlamadım ya. Bakalım beklemeye alırsa zaten gelir deBeklemeye alindimi hemen