sabahtan beri bu Tarife de takılıyorlarFinans birimi şuanda gönderiyor kankaEkli dosyayı görüntüle 990067
Çekim talebiniz Finans Departmanımız tarafından kontrol edilmektedir. Sürecin sağlıklı ilerlemesi adına şu anda net bir zaman bilgisi veremiyoruz; ancak işleminizin mümkün olan en kısa sürede sonuçlandırılması için gerekli tüm adımlar titizlikle takip edilmektedir. Hahshdhshshssabahtan beri bu Tarife de takılıyorlar
Beklemeye alındıgınzaman bılgı verırmısınEkli dosyayı görüntüle 990081çekim verdim bekliyorum
Çekim ödendity paylaşım içinPaylaşan arkadaşa teşekkürler çekim ödendi
😂😂😂😂😂😂😂😂😂Finans birimi şuanda gönderiyor kankaEkli dosyayı görüntüle 990067
ÖDÜYOR dostumÇekim verildi öder inş
La dayı nası olduysa ödedi. 2 saat önce jetpay ile çektim geldi 5 dakka önceBeklemeye alındıgınzaman bılgı verırmısın
Bu siteyi biliyom ödemez diye düşündüm bende çekim yaparken 5 dk ödedi sanki bir çok siteden de iyi baya oldu bundan çekim yapaliwww.betbon247.com
Çevrimi kolay siteden bakarsınız ben çektim sporda çevirdim 13 dakika da ödediler..
@Muroo1988
yapış kanka![]()
Dayı yok bende beklemeye bıle almıyorLa dayı nası olduysa ödedi. 2 saat önce jetpay ile çektim geldi 5 dakka önce
hiç beklemiyordum son kez jetpay havale ile verdim 2 saatte ödedi. İnş ödenir seninde yaDayı yok bende beklemeye bıle almıyor
12-13 saattie bekliyorum bende 4 kere iptal ettim beklemeye bile almadılar hala aynı sorunhiç beklemiyordum son kez jetpay havale ile verdim 2 saatte ödedi. İnş ödenir seninde ya