nerde yaptılar sana darbeyi ?Bana darbe yapıldı hatlara coktuler törer örgüt bunlar
Kafanmi kiyak kardesBöyle hata veriyor ekibler müdahale etmeye çalışıyor gizli makine ile Oya sanki Konya'nın kızları bol bol oyunlar oynandı bağlantılar kesiyorlar benim açarım ve durumu herkese söylüyorum
Senın acacagın konunun ben amk250 TL Deneme Bonusu
Yatırımsız! Tüm üyelere özel. Kod: BETGOLA250
- 250 TL DENEME BONUSU
- Yatırımsız! Tüm üyelere özel.
- Kod: BETGOLA250
- 1x çevrim
- Min-Max 1.250₺ çekim
- 7 gün geçerli
- betgola102.com
- buyurun dostlar
Başkan zor bela spora gir 5.5 bı maç öncesi yada canlıda orana bas şansa gelirse bakarsın çekersin ben öyle şansımi denedim zor bela olsa yaptım çok ağır site çünküBu ne sapık bi site ya.
Kapatın gitsin konuyu millete işkence. 1 Saatte zorla üye olduk ne oyun oynatıyor ne bişey. network metwork bişiler diyor. oyuna giriyon zar zor site gidiyor. aman aman kalsın
Trust Wallet kurÇekım sadece kripto diyor ama napıcaz
Kafam yerinde kimden izin almışlar benim bağlantılar kesilmiştir diye sıkıştırma bakın karakola dan dosya alayım foruma başlıyorum sabık yapıyor kızlaraKafanmi kiyak kardes
Kral Allah yardımcın olsun yaArkadaşlar Osman Yalçınkaya bana hatlardan dolayı insgram dan watsaptan dolayı kimse ulasmayacak diye baskı yapıyor iPhone 11 alayım karakolda bildireceğim telefonları dondurulmuş herkesin açıklama yapacağım çalıştığım yerde bile şebekeyi kesiliyor bana kanı bozuklar kelimeler öğretiliyor Oya Yalçınkaya ile söylüyorum ilk önce sorgulama başlıyor
Yok gizli makine var şebekeye internet dikkat ediniz uyarıyoruz millete 4 yıldır ben savaşıyorum kızlardan çekiliyor bak foruma çok şeyler paylaşıyor um dosya dahilKral Allah yardımcın olsun ya
Gizli makine derken @makina123 mü?Yok gizli makine var şebekeye internet dikkat ediniz uyarıyoruz millete 4 yıldır ben savaşıyorum kızlardan çekiliyor bak foruma çok şeyler paylaşıyor um dosya dahil