Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Tahmin Bir Umut Bekliyoruz Ya Tutarsa Diye..

rfancx70

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
6,415
2,551
113
10 lirayı 500 yaptık 5 kupon yaptım olmadık maçlardan imkansız bir şekilde yattı 4 ü bi bu kalmış buda gelmez kesin durup durup küfür ediyorum Screenshot_20200110_001456_com.android.chrome.jpg

emreyagmur

Tony Montana 🚬
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
18,766
12,939
113
Anasını satayım ilk yarı gol oynuyoruz ikiside iy 0 0 bitiyor birinde 5 diğerinde 4 gol oluyor ikinci yarı nasıl sikecklerini şaşırdılar tesadüf olamaz abi iy gol olmaz dediğimiz maçta 2 gol oluyor ben bunların varya....
Kanka bugün bende bundan muzdaripim kazayı sıfırladım bunlar yüzünden aynı maçlarımı oynamışız napmisiz

Saiteraslannn

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
849
350
63
Anasını satayım ilk yarı gol oynuyoruz ikiside iy 0 0 bitiyor birinde 5 diğerinde 4 gol oluyor ikinci yarı nasıl sikecklerini şaşırdılar tesadüf olamaz abi iy gol olmaz dediğimiz maçta 2 gol oluyor ben bunların varya....
Hocam iyice cığrından cıktı bu iş artık ben tek slot oynuyorum en azından izleyip kanser olcama makine bazen sağlam para veriyor çekip yiyorum slota kazancan paraları futbolda kazanmak için 1 günün gidiyor bide slota 30 dakikada cok para yada kasa 0

rfancx70

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
6,415
2,551
113
Hocam iyice cığrından cıktı bu iş artık ben tek slot oynuyorum en azından izleyip ipneleri kanser olcama makine bazen sağlam para veriyor çekip yiyorum slota kazancan paraları futbolda kazanmak için 1 günün gidiyor bide slota 30 dakikada cok para yada kasa 0
Çıldırmamak elde değil bide barça yeniliyor bu o larına birileri para veriyor sağlam döndürüyorlar düzeni düzüken yine biz oluyoruz

rfancx70

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
6,415
2,551
113
Kanka bugün bende bundan muzdaripim kazayı sıfırladım bunlar yüzünden aynı maçlarımı oynamışız napmisiz
Maç mı vardı zaten knk herkes aynı emin ol bu gün milleti soydular hayır iy 1 gol atamayan takımlar nasıl ikinci yarı birinde 4 birinde 5 gol oluyor da tek oynamadığım Torino maçı iy 1.5 üst oluyor

mamadu41

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
1,724
853
113
Anasını satayım ilk yarı gol oynuyoruz ikiside iy 0 0 bitiyor birinde 5 diğerinde 4 gol oluyor ikinci yarı nasıl ....şaşırdılar tesadüf olamaz abi iy gol olmaz dediğimiz maçta 2 gol oluyor ben bunların varya....
exeter maçıyla barcelona maçları mı yoksa ben de exetere ilk yarı gol girdim atamadılar uyuz oldum ikinci yarı 1,5 üst girdim ordan kurtardık