- 6,322
- 2,877
- 113
Kırmızı çıkar Paraguay maçında
Bak adam bilmişKırmızı çıkar Paraguay maçında
Keşke şu tahminine atsaydın birşeylerKırmızı çıkar Paraguay maçında
Bendeki sıgırlık kimsede yok. Kimseye bakmadan o maçta kırmızı olacağına adım kadar emindim ama yorumları okudum Maçkolikte baktım herkes Türkiye diyor. Onu da geçtim herhalde Türkiye 1 golde atar saar dedim gittim MS 1.5 dedim en düşük orandan kartın askerî borcu odemistim gittim birde onu geri çektim MS 1.5 dedim patladım. Birdaha yorumların y sine bakarsam. Kaç günden demişim kırmızı olur diye git 4 orandan oynasana patlarsan 4 den patla ama yok illa 1.20 den patlayacazKeşke şu tahminine atsaydın birşeyler
Bak sana şöyle söyleyeyim bizim 1. Ligden güzel oynayan oyuncuları toplasan süper lig değil 1.ligden yani bunlardan hırslı güzel oynamazsa bişey bilmiyorumne bizim çocuklar yarısı toplama kampı gibi interden para alan adam bizim verdiğimiz paraya tatmin olurmu heves bile yoktu adamlarda buranın toprağında büyümemiş mültecileri toplamışlar bizim çocuklar olmuşlar 80 dk ayağında top tutuyorsun 1 tane gol atamıyorsun kör girse koklayarak 1 tane sokardı o kaleye o başımızdakini de başımıza yerleştiren kimse onunda elini ayağını öpelim
1-0Maç kaç kaç bitti
Geçmiş olsun
Geçirenler sağolsunGeçmiş olsun
Öyle oldu harbidenGeçirenler sağolsun