- 90,857
- 100,401
- 113
2.set 1 dedik sen öyle dediysen bu maç 3 0 biter dost %100dedigin hiç sasmiyorDost pereyavslavski yuriy reva yı yensin sana totomu verecem
2.set 1 dedik sen öyle dediysen bu maç 3 0 biter dost %100dedigin hiç sasmiyorDost pereyavslavski yuriy reva yı yensin sana totomu verecem
Dost sen yazı tura oynamış sın 1.set 2.set nereden bilicen bu analiz kuponu mu Allah askına2.set 1 dedik sen öyle dediysen bu maç 3 0 biter dost %100dedigin hiç sasmiyor
paranın şifresini veriyoruz dost kazanmak isteyen çözüyor bir şekilde2.set 1 dedik sen öyle dediysen bu maç 3 0 biter dost %100dedigin hiç sasmiyor
bol şans dost
Tşk dostbol şans dost
Sen yazı tura oynasan daha iyi dost her maca yazi diyon hep tura geliyo arada bi tutuyo işte 😁 bak bana ben rulette hiç kaybettigimi gordun mu işi biliyoruz çünküDost sen yazı tura oynamış sın 1.set 2.set nereden bilicen bu analiz kuponu mu Allah askına
Dost keske 50 yi sana atsaydı rulette 5 k olmustu sımdıSen yazı tura oynasan daha iyi dost her maca yazi diyon hep tura geliyo arada bi tutuyo işte 😁 bak bana ben rulette hiç kaybettigimi gordun mu işi biliyoruz çünkü
dost rulet ögretsene banaSen yazı tura oynasan daha iyi dost her maca yazi diyon hep tura geliyo arada bi tutuyo işte 😁 bak bana ben rulette hiç kaybettigimi gordun mu işi biliyoruz çünkü
Ruleti boşver crazy time öğreteyim dost gir hesaba Bi 100 yatırdost rulet ögretsene bana
iyi hoş diyorsun dost da yatıracak 100ü nereden bulcazRuleti boşver crazy time öğreteyim dost gir hesaba Bi 100 yatır
Dost sayilari takip et 0 32 26 attiysa 2 el sonra 33 31 cevreye 20 ser tl koydost rulet ögretsene bana
senin eleman 1-1 yaptı 2.seti de kazanmak üzere dost bizim maçlar başka gruptan mı gelmiştiRuleti boşver crazy time öğreteyim dost gir hesaba Bi 100 yatır
Betsooda çekim ver dostiyi hoş diyorsun dost da yatıracak 100ü nereden bulcaz
Dost ben tek oynayınca tutuyor o yüzden hesap şifresi ver dedimsenin eleman 1-1 yaptı 2.seti de kazanmak üzere dost bizim maçlar başka gruptan mı gelmişti
50 tl atan dostumuz uyudumuiyi hoş diyorsun dost da yatıracak 100ü nereden bulcaz
ben bir rakam secip onun sayılarını kapatıyodum gelene kadar mesela 4 sectim 4-14-24-34 oynuyodum baktım kazandırmıyor vazgeçtim dost kötü taktikmişDost sayilari takip et 0 32 26 attiysa 2 el sonra 33 31 cevreye 20 ser tl koy
haftasonu kasam dost o para tinne onun dısındaBetsooda çekim ver dost
Bidaha oynama dostben bir rakam secip onun sayılarını kapatıyodum gelene kadar mesela 4 sectim 4-14-24-34 oynuyodum baktım kazandırmıyor vazgeçtim dost kötü taktikmiş
fb gs analizi yapıyoruz dost adamın son parasını masa tenisinde öldürdügümüzü bilmiyor daha50 tl atan dostumuz uyudumu