- 23,421
- 9,247
- 113
inş erken gelirde senin şu işlem beklemeyiz bro fazlaFlood yaptığını yazdığın için kesin birisi bildirmiştir seni konuyu izleyen reis hem mesajın silinir hem banlanırsın
inş erken gelirde senin şu işlem beklemeyiz bro fazlaFlood yaptığını yazdığın için kesin birisi bildirmiştir seni konuyu izleyen reis hem mesajın silinir hem banlanırsın
Sen nasıl diyorsan reis, ikinci kez elmas bozdurmaya zaten 5000 mesaj gerekli sanırımFlood yapmıyorum ki buyursun baksın. @Shellac
Uykun gelirse uyu ya iban var sende uyanınca çekersin sorun yok ihtiyaç yok şu dakika parayainş erken gelirde senin şu işlem beklemeyiz bro fazla
yok la uykum yok zaten gameofbet 200 freebet verdi 3 maç yaptık geldi 1600 onu 3k yapmaya calısıyorumUykun gelirse uyu ya iban var sende uyanınca çekersin sorun yok ihtiyaç yok şu dakika paraya
iyi 5K atarsın o zmn banayok la uykum yok zaten gameofbet 200 freebet verdi 3 maç yaptık geldi 1600 onu 3k yapmaya calısıyorum![]()
yattık tühiyi 5K atarsın o zmn bana
önce 1000 mesaj olman lazımBeyler kaç Elmas olunca bozdurabiliyoruz ve ne kadar geliyor
Elmas bozumu nasıl yapıyoruz
Teşekkürler yalnız sanırım güncelleme olmuş ve 5000 mesaj şartı konmuşönce 1000 mesaj olman lazım
Hayır ilk defa yaralanacaklar için 750 mesajda 250 tl kupon roll veya 1250 mesajda 500tl nakit.Teşekkürler yalnız sanırım güncelleme olmuş ve 5000 mesaj şartı konmuş
Ne alakaHapis mi ceza mı garanti olsun paribuya çekince dost