Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kaybetti Brsgs1905 / Altılı Ganyan Bursa

Kupon Miktarı
1
Kupon Oranı
1.00

Fatalblowx

Webmaster
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
7,117
2,633
113
Bugüne özel olarak dün geceden beri analiz yaparak yaptigim altılı baya emek vererek yaptığım kuponum eğer şans yanimda olursa kazanmaman supriz olur benim düşüncem umarım sanas yaninimda olur gelirsede beyenen 4 kişiye paylaşım yaparım
Bol şanslar

NashNash

POKER MASTER ( DON'T GIVE UP )
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
40,110
20,800
113
Bugüne özel olarak dün geceden beri analiz yaparak yaptigim altılı baya emek vererek yaptığım kuponum eğer şans yanimda olursa kazanmaman supriz olur benim düşüncem umarım sanas yaninimda olur gelirsede beyenen 4 kişiye paylaşım yaparım
Bol şanslar dostum

Salobalo12

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
22,226
6,962
113
Bol şanslar reis

Salobalo12

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
22,226
6,962
113
Süper 20 ganyan demek en kötü 5k etti demek altılı yazdığın gibi gelsin

Salobalo12

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
22,226
6,962
113
Aynen 2 ayak supriz oldu aslinada ilk ayaakta güzel oranla geldi zaten diğer ayaklarda emen emen kapalı gibi sadece bir tane tekim var o gelirse büyük ihtimal olması lazım tabi şansım varsa
Tek gelirse bende içerde gibi bakımda umarım gelir reis ben bıraktım altılı yı evim ocağım söndü bu atyarışı yüzünden

Hayat1kumar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
112,355
62,943
113
Bol sans bro.5. Ayak sakat olmus umarim gelir parayapti 6li