- 112,852
- 63,163
- 113
5 almis burunla 7 gelse iyice para yapardi 6li
Aynen öyle. Bu ayakta da agfyi yazmamış barış 1.2.3.6 demiş umarım 6 gelir 20 ganyan5 almis burunla 7 gelse iyice para yapardi 6li
Çok güzel kurgu inşallah gişe olur🙏Bugüne özel olarak dün geceden beri analiz yaparak yaptigim altılı baya emek vererek yaptığım kuponum eğer şans yanimda olursa kazanmaman supriz olur benim düşüncem umarım sanas yaninimda olur gelirsede beyenen 4 kişiye paylaşım yaparım
6’lı tutuk dostum hayırlı olsunBugüne özel olarak dün geceden beri analiz yaparak yaptigim altılı baya emek vererek yaptığım kuponum eğer şans yanimda olursa kazanmaman supriz olur benim düşüncem umarım sanas yaninimda olur gelirsede beyenen 4 kişiye paylaşım yaparım
Ebayiden oynamis gise ile isi yok para elinin altina geliyor 😁Çok güzel kurgu inşallah gişe olur🙏
Resmen atı tuttu desem inanırmısın7 numara son 50de essege bagladi
Snde bankada paraEbayiden oynamis gise ile isi yok para elinin altina geliyor 😁
En kil oldugum sey tutmamis kupona tuttu yazilmasi kupon benim olsa bozardim seni ama benim deil iste6’lı tutuk dostum hayırlı olsun
Izledim kirbac vurmadi ama kirbac hakki dolmus heralde yoksa niye vurmasin para kazanicak adamResmen atı tuttu desem inanırmısın
Otuz yıldır bu işin içindeyim 😉bizde böyle denirEbayiden oynamis gise ile isi yok para elinin altina geliyor 😁
9 yasindami basladinOtuz yıldır bu işin içindeyim 😉bizde böyle denir
Biz bu oyunu 24 senedir oynuyoruz kardeş boş muhabbet yapma bozardım mozardım neyi bozuyon anlamadım 6’lı bitince görürsün tutar mı tutmaz mıEn kil oldugum sey tutmamis kupona tuttu yazilmasi kupon benim olsa bozardim seni ama benim deil iste
Yaşımı nerden bildin la🤣9 yasindami basladin
Bol şans 🤞Bugüne özel olarak dün geceden beri analiz yaparak yaptigim altılı baya emek vererek yaptığım kuponum eğer şans yanimda olursa kazanmaman supriz olur benim düşüncem umarım sanas yaninimda olur gelirsede beyenen 4 kişiye paylaşım yaparım
Bol şanlslarBugüne özel olarak dün geceden beri analiz yaparak yaptigim altılı baya emek vererek yaptığım kuponum eğer şans yanimda olursa kazanmaman supriz olur benim düşüncem umarım sanas yaninimda olur gelirsede beyenen 4 kişiye paylaşım yaparım
Rahat ol 🤙Aynen 2 ayak supriz oldu aslinada ilk ayaakta güzel oranla geldi zaten diğer ayaklarda emen emen kapalı gibi sadece bir tane tekim var o gelirse büyük ihtimal olması lazım tabi şansım varsa