- 5,982
- 2,088
- 113
@Salobalo12 dost ben her zaman oynamıyorum altılı ayda toplasan 2 defa yaparım
24 m para var ortada laSaol dost bi kaç ayakta supriz devam ederse çok iyi birşeyler verir
Son ayak 11 tek bile olurmus ama tabelada 4 sakat ve 9@NashNash aynen dost ama dördüncü ayak favori yazmadım son ayakta favari at yok buaralri eğer yazipta eklesem o zaman dediğin gibi sadece tek 5 ayak kalacaktı
Buralar patlasın tabelada da agf gelsin inş. Ama bu tjk tüm oyunları görüyor valla@Hayat1kumar aynen dost sakat ama ordaki at eğer gelmezse bir daha kosmasin daha iyi o gurupta gelmicekse artık nerde gelsin bilmiyom
Valla reis 10 sene oynadım inan ne atlar ne gruplarda yıkıldı atın gününde olması lazım onu şansa kadere denk getirmen lazım@Salobalo12 dost şans oldumu farketmiyor öyle yada böyle geliyor önemli olan atların form durumunu takip etmek
Bro o at hic o agfyi hak edicek at dedil ben hayatta tek atmazdim onu kac yaris kosmus hala daha maiden at,orda 4 ve 9 vardi 1 at daha vardi hatirlamiyorum.param olsa bnde oyniycakdim ama ayarlayamadim yoksa hayatta kacirmazdim bugunu.suan 6li belkide 5k oldu favori favori gelse bile 24m cok iyi para@Hayat1kumar aynen dost sakat ama ordaki at eğer gelmezse bir daha kosmasin daha iyi o gurupta gelmicekse artık nerde gelsin bilmiyom
La dost tek tek etiket yapacağına alıntılayip cevap versene daha az yorulursun@Salobalo12 dost şans oldumu farketmiyor öyle yada böyle geliyor önemli olan atların form durumunu takip etmek
5 almis gibi oda favori5 le 7 başa baş girdi ama 7 aldı gibi gördüm
Aynen 5 almış oda agf5 almis gibi oda favori