- 4,825
- 4,014
- 113
6 lıyı yakalamak çok zor illaki bi tanesi yatırıyor şike dönüyor hiç beklenmedik sürpriz at getiriyorlar
Biladerim 5.ayakta ki tek e baktım ben diğer ayaklar da çok at var diye bakmadım adam 4.ayakta grup yarış koşmuş atı yazmamış favoriyi ben ne yapıyım 5.ayaktaki tek e bak bakıyım 100 METRE fark atıp kazandıBi 24 sene daha oyna sen en iyisi
Beklemede olana hiç bir zaman gelmiş deme adam sana sövse ne diyeceksin şimdi
Ne oldu konusuyordun 30 yildir bu islerin icindeydin.hanfi tutmustu kupon bak simdi bozdum seniBiladerim 5.ayakta ki tek e baktım ben diğer ayaklar da çok at var diye bakmadım adam 4.ayakta grup yarış koşmuş atı yazmamış favoriyi ben ne yapıyım 5.ayaktaki tek e bak bakıyım 100 METRE fark atıp kazandı
Dostum yeni gördüm paylaşımı cok güsel oynamışsın da nasıl 4 at yazıp Yurt Başı yazmadın sasırtıcı wala birde dewirli altıliydı çok da iyi para werir.. Sağlık olsun ama yazık olmuş kuponaBugüne özel olarak dün geceden beri analiz yaparak yaptigim altılı baya emek vererek yaptığım kuponum eğer şans yanimda olursa kazanmaman supriz olur benim düşüncem umarım sanas yaninimda olur gelirsede beyenen 4 kişiye paylaşım yaparım
@Hayat1kumar oku kardeş yaşın kaç bilmiyorum ama uğraşamam senleBiladerim 5.ayakta ki tek e baktım ben diğer ayaklar da çok at var diye bakmadım adam 4.ayakta grup yarış koşmuş atı yazmamış favoriyi ben ne yapıyım 5.ayaktaki tek e bak bakıyım 100 METRE fark atıp kazandı
Yasim 40 bu yasimada kadar boyle r gormedim 😁 hadi eyw@Hayat1kumar oku kardeş yaşın kaç bilmiyorum ama uğraşamam senle
Kardeş İzmir deysen gel atlarımızın yanına gezmeye misafir eselim seni daha nasıl tüyo veriyi sana 😉Yasim 40 bu yasimada kadar boyle r gormedim 😁 hadi eyw
Ben şe at muhabbeti yapma gözünü seviyimKardeş İzmir deysen gel atlarımızın yanına gezmeye misafir eselim seni daha nasıl tüyo veriyi sana 😉
Tvde tjk tv acik kalmisdi ne oldu urfada gordunmu hemen ac izle tekrari olcak8k da iyi para son 4 ayak agf
Hahahahah o ney lan 😂😂😂Tvde tjk tv acik kalmisdi ne oldu urfada gordunmu hemen ac izle tekrari olcak
Geçerli olmaz sanmıyorum benBu neydi lan hayatinizda bidaha gormezsiniz boyle sey.bu yaris simdi gecerlimi olucak
Bi yasima daha girdim lan way anasini.jokeyde uyanik cakdirmadan gecti bide kirbac vuruyor cakal 😁Hahahahah o ney lan 😂😂😂
3 numara bıraktı ama arkadan gelen geçince ferit te başladı çalışmayaBi yasima daha girdim lan way anasini.jokeyde uyanik cakdirmadan gecti bide kirbac vuruyor cakal 😁