- 22,226
- 6,962
- 113
DevrediyorBu altiliyi mesela kimse bilemedi varsayalım paraya ne oluyor
DevrediyorBu altiliyi mesela kimse bilemedi varsayalım paraya ne oluyor
Hani 30 seneydi?Biz bu oyunu 24 senedir oynuyoruz kardeş boş muhabbet yapma bozardım mozardım neyi bozuyon anlamadım 6’lı bitince görürsün tutar mı tutmaz mı
İyiymişDevrediyor
Bu devirli zaten bayagidir ilk kez devretti 24m para var suan toplamdaDevrediyor
Evet aynen bu devirli biliyorumBu devirli zaten bayagidir ilk kez devretti 24m para var suan toplamda
Tabela ile burayı geçsin de şuan emin ol en kötü 10ksı var şu altılınınAh ulan 7 gelse ucucakdi 6li be valla uzuldum adama ama kismet iste
Var ama 7 gelse 50k olurdu.son ayagi cok guzel 5. Ayak gelirse bu is tmm ama orda 3 at daha var 4 9 dierini unuttum onlar sikinti ozellikle 4Tabela ile burayı geçsin de şuan emin ol en kötü 10ksı var şu altılının
Artık onada bir şekil yapacağız 😂Var ama 7 gelse 50k olurdu.son ayagi cok guzel 5. Ayak gelirse bu is tmm ama orda 3 at daha var 4 9 dierini unuttum onlar sikinti ozellikle 4
4 ayakta agf yok ama4. Ayak kapali gibi olmus zaten.2 ayakdaki 5 bayagi canlandirdi 6liyi
O agf gercekci deil bro asil agf 2 4 deil.cifteye bak anlarsin.1 gelmez bnce kisa mesafa ona uymaz 6 para yaptirir4 ayakta agf yok ama
3 de olurO agf gercekci deil bro asil agf 2 4 deil.cifteye bak anlarsin.1 gelmez bnce kisa mesafa ona uymaz 6 para yaptirir
Mesafe yetersiz bence sabotaj içinSabotaj kafayi alir bitirir diyorlardi bakalim oyle olckmi